Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


VM 2008:
# 17 - Andreas Femtegjeld Sletten

Posisjon: Senter

Fatning: Left

Født: 10.12.1977

Lengde: 171

Vekt: 71

Landskamper/poeng: 52/42

Tidligere VM: 2002, 2004, 2006

Klubb: Sveiva innebandy

Tidligere klubber: Østkantkameratene IBK

Beste innebandyminne: Det var stort og spille NM-finale, og det var stort å spille ”seriefinale” mot Sarspborg foran en nærmest fullsatt Stovnerhallen. Vi får håpe vi opplever noe slikt igjen nå som ungdommen snart inntar herrelaget….

Verste innebandyminne: Ikke alltid like hyggelig å tap…og noen sitter jo lengre i enn andre. Heldigvis blir man eldre og glemmer fortere. Men jeg husker det var flaut når vi tapte 16-1 for Greåker en gang for mange år siden..

Peneste målet jeg har hatt: Hadde et fint et en gang i Mjøndalshallen, men ellers så har de stort sett lav hastighet og er dårlig plassert.

Ambisjoner for VM: Slå Danmark i første kampen, og forsøke å gjøre det samme mot Sveits og dermed ha gode muligheter til å nå en semifinale, men det skal nok holde hardt….

Hvem tar medaljene i årets VM: Sverige, Finland, Tsjekkia evt. Norge…

Norges beste innebandyspiller: Ketil Kronberg

Verdens beste innebandyspiller: Ketil Kronberg


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no