Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


VM notiser

Finland vil ha norske dommere
Forutsatt at bloggen på innebandymagazinet er riktig: Det finske laget vil ha norske dommere i viktige VM-kamper i Tsjekkia.
Sebastian Nurmi i magasinet har snakket med flere finske spillere som gjerne ser at Hofgaard Jørstad og Zouhar holder i fløyta mest mulig framover, og ikke de sveitsiske dommerne.
"Vi får se hur det blir med den frågan längre fram. Ingen dum idé att duon får mycket speltid i slutspelet. Eftersom Norge inte är tillräckligt bra för topp 4 är det ganska bra läge för fina matcher om man är ett norskt domarpar!" skriver Nurmi i bloggen.
Jørstad og Zouhar satte forøvrig ny personlig tilskuerrekord når 5600 personer så dem dømme gårsdagens kamp mellom Tsjekkia og Latvia.


Blomsterbøllene avslørt
OSTRAVA, TSJEKKIA: De som har fulgt med på sakene tidligere i uka har registrert at det stadig står store planter foran hotellrom-dørene til både spillere og pressesjefen.
Mistanken falt tidlig på Michael Aas og Ole Mossin Olesen, som ikke har deltatt på VM tidligere.
Unggutta spilte uskyldige, og pekte på at det har skjedd i mange etasjer. Kanskje kunne det være Innebandymagazinets reportere, eller foreldrene til sveitserne Mattias og Christoph Hofbauer, som bor på samme hotell som det norske laget.
Aas forsøkte seg også med dekkoperasjonen: Hvilket rom bor du på Rugsveen?
Derfor satte vi ned en etterforskningsgruppe og løste saken i løpet av ti minutter.
Og nettopp: Michael Aas og Ole Mossin Olesen ble tatt på fersk gjerning tirsdag, og nå venter en stygg straff.
Innebandy.no foreslår at Olesen blir snauklippet, men siden det er en lite egnet straff for korthårede Aas, håper vi landslagssjef Johnny Petersen trår til med en skikkelig straff. Bildene fra trening kan tyde på at Aas her får beskjed om at han ikke skal spille mot Finland…
I Ostrava: He-He-He-nning


USA til semifinale i B-VM
OSTRAVA, TSJEKKIA: USA har i år tre "norske" spillere på laget i VM i Tsjekkia.
I tillegg til fast innslag de siste mesterskapene, Daniel Slettemoen fra Djerv i Bergen, er i år også Tore Buli fra Korsvoll/Tåsen i 1. divisjon Østlandet med på laget.
Det er selvfølgelig også Kyle Pudas, som til daglig spiller i Bærums Verk, og er på topp tre på poenglista i eliteserien.
USA har overrasket flere i årets VM, og er nå klare for semifinale i turneringen. Der venter en av favorittene til opprykk, Tyskland. I den andre semifinalen møtes Polen og Østerrike, og det vil overraske stort om det ikke er Polen og Tyskland som møtes i B-finalen.
Daniel Slettemoen er visekaptein på årets amerikanske lag, og hadde en målgivende pasning da USA slo Japan i åpningskampen.
Tore Buli har scoret ett mål for amerikanerne i oppgjøret mot Ungarn, som ble vunnet 7-5.
Kyle Pudas fra Bærums Verk har seks målpoeng på sine tre kamper, to mål og fire målgivende. Han scoret ett mål da USA tirsdag tapte 3-6 for Polen
Onsdag møter de Nederland i en betydningsløs gruppekamp før semifinalen fredag.
I oppkjøringen til VM vant USA ti kamper mot Tsjekkiske klubblag.

Tekst og foto: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no