Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


På plass i Tsjekkia

Etter 15 timer på reise for noen, kom det norske laget fram til Ostrava torsdag kveld. Dermed er materialforvalter Morten Andersens verste oppgave over. Han fikk med seg alt unntatt sekketralla.

TSJEKKIA (innebandy.no): Sekketralla ble borte på veien, trolig fra flyet til bagasjeutlevering, men utrolig nok kom alt annet med på veien fra Norge til kontinentet.
Som vanlig hadde vi litt trøbbel med overvekt på Gardermoen, men fikk med oss alt og lov til å reise.
Vel framme i Praha var vi lovet en lastebil til bagasjen, fordi flyet til Ostrava ikke hadde plass til voksne norske innebandybag'er.
Som bildene viser var det en litt annen standard på lastebilen enn vi er vant til fra Norge.

Svenskene sto som vanlig klar i dress på Praha-airporten, og tok i mot fysio-benker og fellesutstyr. Det var som hentet ut av en brosjyre om mormonere (se bildet på innebandy.se).
Landslagssjef Johnny Petersen var mer passende antrukket da han tok i et tak, og fylte den norske lastebilen.
Det fikk jo tankene til en presse-materialforvalter fra 2005 til å seile av gårde til Singapore, da selv ikke shorts var lite nok klær når bagasjen skulle flyttes i 37 varmegrader, men svenskene holdt likevel på i dress…

Heldigvis var det ikke den norske spillerbussen som møtte oss på flyplassen, men materialforvalter Andersen og Jon Esben Skaug valgte likevel å begi seg de 36 milene til VM-byen for gruppespillet, Ostrava, i den litt ukomfortable lastebilen.
Overfor innebandy.no er de ordknappe om årsaken, men det går rykter om at små fly ikke er favoritt-framkomstmiddel til noen av dem, og at "lastebilen" var som en limousine å regne. Spesielt etter Skaugs mindre vellykkede flytur fra Bergen etter seriekamp mot Nornen i høst….

Andersen og Skaug brakk seg inn i passasjersetet til "lastebilen", og måtte sveive opp vindu for at plassen skulle bli litt bedre.
Og mens Andersen humpet seg vei til Ostrava, koste Erik Viggo Nielsen og det norske laget seg med pasta og annen man, i påvente av videre fly.
Livet i Sverige er ikke lett for en norsk innebandyspiller, og for å få endene til å møtes har Nielsen blitt vant til små porsjoner i hverdagen.
En tsjekkisk porsjon med pasta ble i drøyeste laget på ankomstdagen…


Henning Rugsveen
Skrevet på eget ansvar i Tsjekkia


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no