Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Jan Nordi - Norges mann i IFF

Medlem av den internasjonale dommerkomiteen Jan Nordli er Norges eneste person med aktivt verv i det internasjonale innebandyforbundet.
(Kjell Hovland Olsen er medlem av appellkomiteen.)


Under U19 VM i Turku er Nordli sammen med svenske Thomas Thim mesterskapets dommeransvarlig.

Nordli forteller at som dommeransvarlig under et mesterskap har man ansvaret for å observere dommerne og sette opp hvilke dommere som dømmer de forskjellige kampene.
- Dette er mitt fjerde IFF arrangement som dommeransvarlig, og totalt tror jeg dette er 14 gang jeg har internasjonale observatøroppgaver, forteller Nordli videre.

Norge er et anerkjent land internasjonalt på dommersiden, og har hatt flere par som tidligere bl.a har dømt VM-finaler. Under mesterskapet i Turku er Norge derimot ikke representert med noen dommere.
- Ja det er litt trist at vi ikke har med et norsk par denne gangen, sier Nordli som også er medlem av den norske dommerkomiteen.
- Rune Ali Zouhar og Jan Magnar Ingebrigtsli skulle ha vært her og dømt, men dessverre så skadet Rune seg helgen før VM i en internasjonal turnering, og paret måtte i siste liten melde forfall.

Så langt i U19 VM har Nordli tilbrakt to fulle dager med å observere dommerne i A-pulja, og en dag i B-pulja. Nordli forteller at ting så langt har gått bra.
- Jeg kjente alle parene fra før, bortsett fra et singaporsk som er i europa for første gang, så det var lett å komme i gang.
- Nå går vi inn i dette mesterskapets sluttfase, og nå blir det viktig for oss å sette opp de riktige dommerne i de avgjørende kampene, avslutter Nordli som allerede har neste internasjonale oppgave notert i avtaleboka. - Euro Floorball Cup kvalifisering i Riga i august.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no