Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Kvelden før "kvelden"

Bare timer før det femte U19-VM for menn starter i Turku, tok vi en liten prat med den norske lagledelsen for å høre litt om status og de siste ukers forberedelser.

Det meste ser nå ut til å være på plass forteller landslagstrener Niklas Brajic.
- Vi har brukt ettermiddagen og kvelden i dag på noen spillermøter og hvile.
- Akkurat nå ligger gutta på rommet og sovner inn til CL-fotball, ler Brajic.

Den andre landslagstreneren Morten Tonning forteller at laguttaket for Tsjekkiakampen nesten er klart.
- Det er et par spillere som sliter med litt "smårusk" i muskulaturen, men vi regner med at hele troppen er 100% når vi nærmer oss kampstart.
- Uansett tar vi den endelig avgjørelsen i samråd med Stian (fysio) onsdag morgen, og spillerne får det endelige laguttaket på spillermøte kl.1000, forteller Tonning som også lover at laguttaket vil bli publisert på innebandy.no så fort det er klart.

Landslagssjef Andreas Hildremyr konstaterer at de siste ukers forberedelser har vært gode.
- Jeg synes det er morsomt å se den progresjonen vi har hatt siden landskampene i Polen i februar.
- Føler at overgangsspillet vårt har blitt mye bedre, og samholdet i troppen er utrolig.

Han forteller videre at treningene i Oslo den siste uken har vært veldig produktive, og er også veldig fornøyd med de to treningskampene siste helga før avreise.
- I den første kampen spilte vi 9-9 mot et sammensatt lag av Gjelleråsen, Bækkelaget og Holmlia. - Litt mange mål kanskje, men bra kontringsspill fra vår side.
- I generalprøven før avreise ble det et knepent 4-6 tap mot Tunet.
- Det var høy temperatur i den kampen, gliser Hildremyr. - Det var mye fysisk spill, men jeg føler vi klarer å "matche" Tunet på den type spill. - Vi spiller 4-4 i 5 mot 5 spillet i den kampen. - Det var litt vanskeligere å få til overgangene våre mot Tunet, men føler at vi lykkes bra til tider, forteller Hildremyr.

Hildremyr forteller også at han er meget fornøyd med trener-teamet han har med seg til VM.
- Jeg føler vi utfyller hverandre utrolig bra.
- Jeg og Tonning er nok de mest analytiske, og Brajic er en veldig god kampcoach.
- Er også veldig fornøyd med å ha med meg en som Crille (Christer Rönnmark) som fungerer både som målvaktstrener og som materialforvalter. - Han har en fantastisk god dialog med målvaktene våre, og det finnes ikke den ting han ikke vet om innebandyutstyr. Lagersjef hos Globall Sport som han er.
- Fysioterapeuten vår Stian Olimb har jeg jobbet mye sammen med før, og stoler 100% på ham. - Utrolig deilig å kunne overlate til ham å ta de vanskelige avgjørelsene på om en spiller er 100% klar til kamp.
- Jeg må også nevne den utrolige jobben Lars Bunæs gjør som hovedleder. - Det å ha en erfaren person som kan fikse alt utenomsportslig er utrolig viktig. - Det er veldig mye mer enn folk aner som oppstår gjennom en VM-turnering, avslutter Hildremyr.

Vi takker det norske trener-teamet for praten og ønsker lykke til mot Tsjekkia!


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no