Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


U19-VM 2009:
Niklas Brajic

Posisjon: Landslagstrener

Født: 27/8-1977

Landskamper som leder: 7 U19-menn

Tidligere VM: -

Moderklubb: Lärjedalen IBK (Göteborg)

Ambisjoner for VM: Ønsker at vi skal spille bra innebandy og at vi skal prestere bra i våre kamper.

Hvem tar medaljene i årets VM: Mange som er bra....

Beste innebandyminne: Jeg har hatt et par morsomme episoder denne sesongen. Den ene er min nye personlige rekord med 6 mål på 2 min og 30 sekunder i 3 mot 3 turneringen med U19 laget, den seieren smakte godt....
Den andre episoden var med Vålerenga mot Drammen. I den kampen lå vi under 5-9 med 3 minutter igjen. Vi tok ut keepern og spillte seks mot fem. 1 minutt 41 sekunder senere stod det 9-9 på tavla. Et deilig poeng!

Verste innebandyminne: Klarte det utrolige å tape siste kvalikk kamp til SM slutspillet for junior med Robertshöjd. Vi spillte mot Lugi, hadde 5-2 ledelse med 5 minutter igjen. Klarte å tape i sudden death. Mitt tips er å aldri slutte og spille før sluttsignalet går.

Favoritt innebandyspiller i Norge: Morten Tonning. Eneste back i Norge som gjort at jeg måtte gå av banen poengløs i en kamp i år.

Favoritt innebandyspiller i Verden: Finnes mange gode spillere med ulike kvaliteter.

Interesser utenom innebandy: Finns det?

Til slutt vil jeg si: -Skyt så scorer du...

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no