Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


U19-VM 2009:
Andreas Hildremyr

Posisjon: Landslagssjef

Født: 15/3-1975

Landskamper som leder: 32 totalt. A-kvinner 10 (landslagstrener), U19-kvinner 4 (landslagssjef) 11 (landslagstrener), U19-menn 7 (landslagssjef).

Tidligere VM: U-19 Kvinner 2004, 2006 og 2008. A-Kvinner 2007

Moderklubb: Holmlia SK

Ambisjoner for VM: Videre progresjon i de tingene vi har jobbet med og at vi holder oss til planen hele veien.

Hvem tar medaljene i årets VM: Det er åpent, men ut ifra resultater gjennom sesongen så er Sverige favoritter.

Beste innebandyminne: Jeg tror mitt beste innebandyminne kommer nå i VM!

Verste innebandyminne: Når vi tapte finalen i 3 mot 3 turneringen på påskesamlingen nå. Vi møtte et usedvanlig kjedelig og kynisk lag av 18 åringer...

Favoritt innebandyspiller i Norge: Hans Roar Willhelmsen – et stabil spiller som er ekstremt lojal ovenfor omgivelsene sine.

Favoritt innebandyspiller i Verden: Ketil Kronberg

Interesser utenom innebandy: Å være sammen med venner og familie å gjøre andre ting enn innebandy, men det blir ikke så mye tid til annet en innebandy….

Til slutt vil jeg si: Vi har fått annledning til å jobbe godt siden oppstart i august, både ledere og spillere har fått mye tid sammen og vi har utviklet ett godt samhold der alle drar i samme retning. Det har vært en god prosses! Dette føles som et veldig godt utgangspunkt for VM.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no