00:50 Norge har første skudd på mål ved Carl Bacolod.
01:24 Norge har tverrliggerskudd ved Daniel Nybø
02:07 Sveits skyter i stolpen
02:49 Jonas Junge skyter midt i magen på den sveitsiske målvaketen
03:31 Sveits skyter i en norsk kølle og ballen går langt over det norske målet
04:12 Carl Bacolod alene med den sveitsiske målvekten som skyver langt frem og får skuddet i magen
05:14 Sveits skyter på den norske målvakten og snapper returen som de legger i mål.
Sveits spiller et utpreget mann-mann spill som forsvarsystem.
Det norske laget har gode løsninger på det sveitsiske forsvarssytemet og kommer på mange kontringer.
Norge har hatt flest sjanser så langt.
06:23 Norge har en kjempesjanse med klikk-klakk spill mellom Thomas Sola og Steffen Løvlund. Dessverre smyger ballen like utnefor mål.
08:28 Norge har frislag og Joachim Baklid Solvang skyter og målvakten redder såvidt.
09:40 Sveits har frislag og velger en kjent sveitsisk trampevariant. Målvakten Johan Svärd redder skuddet.
10:53 Sveits har nok et frislag i norsk sone på siden. Varianten kunne ha lykkes hadde det ikke ha vært for en mesterlig redning av Johan Svärd.
Det har vært en korter stund med stillingskrig der ingen av lagene har byttet på å holde ballen i egen sone.
15:00 Sveitserne skyter et hjelmskudd.
15:38 En kjempekontring der Jonas Pettersen trer ballen gjennom to sveitsere og SteffenLøvlund blir hindret av en god sveitsisk målvakt
15:59 Thomas Isaksen blir utvist to minutter for hardt spill mot vant
16:21 Sveits utnytter overtallet med å legge et skudd mellom norske køller og ben i det lengste hjørnet 30 cm over bakken. Et godt skjult skudd.
17:58 Sveits lager nok et mål etter å ha vendt seg rundt 2 meter fra den norske målstreken.
18:17 Sveits lager mål fra nærmest død vinkel rett i motsatt kryss.
18:42 Joahn Svärd har en feberredning.
Perioden kan oppsummeres med at Norge hadde flest sjanser til å begynne med, men at uttelingen uteble. Sveits lagde mål og dermed selvtillitt foran en nærmest fullsatt hall. Norge har løst koden for det sveitsiske forsvarssystemet og de vil kunne utnytte de mulighetene i neste periode.

2.periode
20:00 Norge gjør et bytte der Nicolay Line Holm hviler og inn med Patrick Sveen.
20:47 Norge skårer mål med Jonas Junge assistert av Steffen Løvlund.
21:32 Sveits fyrer løs et skudd som Johan redder.
23:30 Sveitser treffer den norske målvakten.
23:54 Sveitserne skårer mål.
24:15 Johan Svärd er godt frem i målgården og redder skudd med magen.
25:15 Sveits skårer nok en gang og denne gangen på et innøvd oppspill.
26:23 Patrick Sveen skyter fra distanse og treffer ytterkanten på målet.
27:20 Daniel Nybø skyter fra egen banehalvdel. Skuddet ser ikke den sveitiske målvakten. Dessverre stryker ballen like utenfor målet.
28:43 Sveits kjører en frislagsvariant fra hjørnet. Johan Svärd har en feberredning.
30:11 Jonas Junge får utvisning for gjentatte slag.
30:54 Sveits utnytter overtallet og skårer mål.
Norge bytter målvakt til Christian Enge.
32:15 Christian Enge redder mesterlig sin første prøvelse i kampen.
33:49 Steffen Løvlund skårer Norges andre mål assistert av Daniel Nybø.
36:04 Martin Borg skyter i tverrliggeren.
38:08 Christian Enge redder et skudd fra distanse.
39:34 Thomas snurrer sveitserne runde i blikket på kanten og legger ballen i mål.
Daniel Nybø assisterte på dette målet.
Denne perioden har sveitserne flyt i begynnelsen, mens Norge tok over mot slutten av perioden. Perioden ble spilt uavgjort og endelig har de norske spillerne marginene på sin side.

3.periode
Norge gjør endringer i pausen. Første rekken opprettholdes. Andre rekken består nå av Forsvar: Martin Borg & Daniel Nybø, Senter: Thomas Isaksen, Løpere: Than Tran Minh og Thomas Sola. Resten av de norske spillerne hviler foreløpig.
40:40 Sveitserne skyter fra skrått hold, men langt utenfor.
42:44 Sveitserne Skyter nok en gang fra skrått hold utenfor.
43:59 Jonas Pettersen og Steffen Løvlund spiller klikk-klakk og målvakten til Sveits redder mirakuløst.
45:05 Thomas Isaksen blir utvist.
46:22 Sveits får frislag midt foran det norske målet og tar en ”pete” variant med direkte skudd som er utagbart for den norske målvakten.
52:38 Thomas Sola kommer til skudd som målvakten redder.
53:28 Joachim Baklid Solvang skyter skjult, men sveits målvakt har vel flaks som blir truffet uten å se ballen.
55:30 Norge presser på
56:01 Martin Borg tråkker noen centimeter over midtstreken og fyrer av et dragskudd som blir mål. Målet var assistert av Steffen Løvlund.
57:38 Sveits har et skudd som Christian Enge plukker lett.
59:01 Steffen Løvlund skyter skjult, men skuddet treffer målvakten.
59:31 Than Tran Minh zorrer et frislag like utenfor målet.
60:00 Kampen avsluttes
Banens beste Norge: Jonas Junge

Dette kampreferat er skrevet live med et norsk hjerte.
Alle målskårere og assister baseres på hallens speaker utsagn.