Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball FederationMandag 12/11-07
Pakket og klare gikk vi til frokost kl 7. Halvtimen senere var det rominspeksjon og 0745 dro bussen av gårde til flyplassen, hvor de siste sveitserfranc ble brukt opp.

En noe trøtt og sliten gjeng satt seg på flyet et par timer senere, og landet i 12-tiden på Gardermoen.


Søndag 11/11-07
Frokost i dag var kl 11 ved en restaurant i nærheten.

Etter å ha spist dro vi til hallen for å se bronsefinale og finale. For en gangs skyld kunne vi kle oss i andre klær enn landslagstøy.

Vi fikk se meget god innebandy i de to finalene. Da finalen var ferdigspilt var det tid for bankett/avslutning.

En bankett som vil best huskes for lite mat, og dansende dansker og estlendere. Vi kom tilbake til hotellet i 10-tiden.


Lørdag 10/11-07
I dag sto vi opp halv ti og spiste som vanlig frokost. Nytt av dagen var at vi kunne velge salami og skinke, i tillegg til det samme kjedelige pålegget.

I dag var dagen da Latvia skulle beseires. Vi dro til kamp kl 12 da matchstart var kl 14.

Dessverre gikk det meste mot oss i kampen, og vi var nødt til å takke med 6. plass i VM.

En skuffet gjeng tok en kjapp dusj, for så å se en enveiskjørt semifinale mellom Sveits-Sverige. Etter å ha sett et forrykende show av Söta Bror, dro vi tilbake til hotellet.


Fredag 9/11-07
Dagen startet med en lett trening fra 9-10 etter tidlig frokost. Treningen bar preg av lek og forberedelser til dagens match.

Etter treningen dro vi tilbake til hotellet, for å spise og ta det med ro. Avreise til kampen var 1420 og alle var klare for å gjøre alt for å slå finnene.

Kampen gikk ikke akkurat den veien vi hadde håpet på, dessverre. Vi måtte konstatere at semifinalebilletten forsvant. Kampen om 5. plass er det vi må konsentrere oss om nå, en kamp vi skal vinne!

Vi dro tilbake for å spise god mat på en restaurant i byen. Etter hvert som vi kom hjem til hotellet ble køen på NHL 08 merkbar stor. Vi køyet i halv 11-tiden.


Torsdag 8/11-07
Også i dag kunne vi sove lenge. Første punkt på programmet var en restitusjonsøkt ledet av Lars Bunæs med lett jogg.

Vi dro deretter på hotellet for å slappe av mot den viktige kampen mot Polen.

Etter kampen skyndte vi oss hjem til middag på hotellet, for deretter å få med oss en spennende kamp mellom Sveits og Finland.

Finland er et godt lag, men vi skal gjøre alt for å slå dem i morgen.


Onsdag 7/11-2007
Dagen startet med frokost i halv ti tiden. Nicolay fant fort ut at det var lurt å spare på tunfisk-sandwichene til matpakke dagen etter.

Etter å ha slappet av et par timer bar det på trening en times tid, for å forberede oss til kampen mot Sveits senere på dagen.

Vi dro så på en aldri så liten shoppingrunde rundt i byen.

Gutta ble mer og mer klare til kamp, jo nærmere det ble tid for kampstart. Etter kampen var det god pizza i hallen.


Tirsdag 6/11-2007
Vi spiste frokost kl. 05.00 på hotellet i dag tidlig før avreise.

Det er jo ikke ordentlig tur uten at det skjer noe uforutsett, i dag var det én som glemte PSP'en sin på hotellet og én som prøvde å få med seg en lommekniv gjennom sikkerhetskontrollen på Gardermoen, uten helt å lykkes med det.

Flyturen gikk smertefritt, med mange trøtte karer som brukte flyturen til dagens første "power-nap".

I Sveits ble vi møtt av vår team guide Marion, som hadde bodd ett år i Norge og ønsket oss velkommen på klingende norsk og fulgte oss til hotellet.

Da vi kom opp på rommene var det vel ikke noe fem-stjernes som møtte oss..

Putene som lå på sengen lignet mer på en stor ertepose og det ble fort utsolgt for puter på Jysk som lå rett rundt hjørnet.

Bortsett fra det har vi fått god mat og har trent en kort økt før morgendagens viktige match mot Sveits.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no