Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Tap mot Tsjekkia i en jevn kamp

Norge spilte godt norsk i dag. De to første periodene var en stillingskrig der begge lagene spilte godt defensivt.

Inn i tredje periode virket dette som at kampen skulle ende med 0-0.Etter nesten ni minuter skårer Tsjekkerne og noen minutter etter, må Norge spille undertall. Norge har vært gode i undertall gjennom hele turneringen og lederne står nesten ute på banen hver gang Norge får en overgang. Ece Erdem snapper ballen og fører den opp og ut av norsk sone. Hun ser at Martina Hall har løpt seg fri og sender en utsøkt pasning. Martina Hall legger ballen mellom bena på den tsjekkiske målvakten, og den norske benken eksploderer. Tsjekkerne har fortsatt overtall og greier å skåre i det det er 36 sekunder igjen av den første to minutters utvisningen til Norge. Den første utvisningen er derfor ferdig sonet og nye to minutter med undertall står for tur. Tsjekkerne skårer i dette overtallet.

Helt på slutten av perioden må Norge spille nye to minutter i undertall. Tsjekkerne utnytter dette og vinner kampen 4-1.

Etter kampen er jentene virkelig lei seg for at de tapte kampen og det føles ekstra bittert å tape en så jevn kamp. Landslagssjef, Hildremyr oppsummerte, og sa til jentene at de skal være stolte for at de har kjempet hardt gjennom igjennom en lang turnering og representert Norge på en god måte. Håper at VM har vært en inspirasjon og læringskilde for at dere utvikle dere videre. Denne kampen spiller dere i følge "gameplan" og når vi spiller godt norsk er vi godt på høyde med et Tsjekkisk lag, som like godt kunne ha vært i en semifinale.

tekst og foto: Lars Bunæs

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no