Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Norge forbereder seg til Finlandskampen

U19-jentene stod tidlig opp for å få satt i gang restitusjonstiltakene. Etter frokost skal de ut på en rusletur med Stian. Under frokosten tok vi en prat med han.

Fysioterapeuten er fra en ishockey familie og prøver å følge med på ishockey VM, siden han også har en bror som spiller på det norske laget. Til tider bruker Stian ishockey klisjeer og etter noen raske spørsmål redegjorde han for disse. Men først måtte han forklare hvorfor han var fasinert av idretter, som krever såpass mye beskyttelse for å kunne spille (ishockey og amerikansk fotball). Dette hadde han ingen god forklaring på etter han ble satt til veggs av at lignende idretter, som bandy og rugby, kan drive uten alt dette fjasete ekstra utstyret. Han ønsket heller ikke å kommentere hvilke idretter som er mer pinglete enn andre. På spørsmål om hans mest brukte utrykk ”opp i ringa” har det ikke noe med turn å gjøre. Tydeligvis, har ishockey måtte finne et mindre akademisk utrykk på en sirkel for at dette skal være forståelig for at utøverne skal oppfatte og gjennomføre de handlinger og handlingsvalg de står overfor i en kamp.

Køltzow og Hildremyr hadde planlagt å bli med jentene på tur, men de tok seg tid til en prat nå på morgenkvisten. Vi står overfor et revansjesugent Finland i dag. Det finske laget med lederne var svært nedtrykte etter fiaskoåpningen og har valgt å kjøre en ekstra treningsøkt i hallen i dag, har vi fått høre av de observante norske lederne. Kampen i dag skal spilles typisk norsk og vil basere seg på kontringsspill. Vi velger å kjøre på tre hele femmere fra start i dag.


Norge stiller med følgende lag mot Finland:

Målvakt: Brigitte B. Nilsen
1 rekke: Mia Østerhaug, Ece Erdem, Karoline Sanderengen, Maria Skarsmo og Silje Fossum.
2 rekke: Marte Trøgstad, Marna Lunde, Sandra Nilsen, Victoria Hansen og Marie Lie.
3 rekke: Cecilie Granholt, Thea Winger, Sigrunn Bentsen, Martina Hall og Malèn Simonsen.

På benken fra start: Live Fosmark, Camilla Trøgstad, Hanne Eriksen og Anne-Sofie Stigum.

tekst: Lars Bunæs

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no