Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Norges første trening

Endelig fikk jentene satt sine ben i VM hallen i Wolsztyn, som de både skal trene i og spille gruppekampene sine mot Latvia, Sveits og Finland.

Hotellet ligger et par steinkast unna hallen og etter en rask rusletur kunne treningen starte tidligere enn opprinnelig oppsatt på programmet.

Arrangøren var i full gang med siste finpuss av anlegget. Vi håper at vinduene, som lyste opp hallen og blendet troppen i det vi stakk hodene inn, blir dekket til før første kamp starter, i morgen. Været i Polen er upåklagelig og metrologen i teamet spår mange varme og sol fylte dager. Hvis hans vær prognose blir en realitet og vinduene forblir udekket, vil mørke solbriller være påkrevd for spillere og ledere. Siden alle i troppen er utpregede optimister og at arrangøren er blitt gjort oppmerksom på dette, vil Norge måtte fokusere på å sole seg i en annen glans i dagene som kommer.

Treningsøkten bestod av lek, tilvenning til underlag, kampoppvarming, keepertrening, overtall og undertallspill. Landslagssjefen Andreas Hildremyr, sa etter økten, at han er meget fornøyd med innsatsen og fokuset jentene holdt på denne treningen. Det er tydelig at jentene kjemper innbitt for å være blant de som starter første kamp. Laguttaket til morgendagens kamp mot Latvia skal være etter neste treningsøkt.

Målvaktstrener Køltzow sier at trekløveret, som skal kjempe om en plass i målet, har formen inne og at han har en stor utfordring i å velge hvilken målvakt som skal starte kampen. Det er godt at jeg har slike utfordringer og vi skal være stolte av å ha så gode målvakter med oss til VM.

- Les mer på Speaker.no -

tekst og foto: Lars Bunæs

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no