Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Skryt til dommerne

FREDERIKSHAVN: De norske dommerne Jan Magnar Ingebrigtsli og Peter Holmberg får mye skryt etter innsatsen i VM så langt. Ifølge innebandymagazinet er A-VM-debutantene best av alle i VM, mener det svenske lagets koordinator, Gunnar Bonnedahl: "Bonnedahl hyllade i går det norska domarparet som bäst i turneringen. Han menade att de trots liten erfarenhet är villiga att lära sig, att de hela tiden lyssnar och blir bättre".
De norske dommerne var også best i en fotballkamp mot de finske kollegene Jukka Paso og Anssi Silvo: "Holmberg/Ingebrigtsli vann idag en internmatch mot finnarna Jokka & Anssi med 6-1. Brutalt spel genomsyrade hela matchen", skriver innebandymagazinet.
De norske dommerne har dømt stabilt og godt, og av det vi har sett så langt i VM, har de lagt sin linje i kampene på en litt tøffere spillestil enn mange av de andre dommerparene, som har blåst på veldig mye.
Hvilke kamper det norske paret får videre, er ikke klart torsdag formiddag.

tekst: Henning Rugsveen


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no