Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


En presse-alt-mulig-ansvarlig's VM-erfaringer:
I dag skal æren rettes opp
(event. får vi brukt krykkene…)

Det ble en tung avslutning på gårsdagens VM-dag i Danmark. de danske piger klarte ikke å holde stand da Latvia-svenskene giret opp og skjøt seg til semifinale. I morgen skal jeg rette opp æren…

FREDERIKSHAVN: Nå har jeg nemlig lånt Rithas "zone rock" og ladet opp med pizza på rommet. Følte jeg måtte ha noe annet enn all denne pastaen vi har fått på hotellet.
Nå skal jeg rocke i pressekampen som spilles klokka 9 torsdag morgen. Hovedhallen var opptatt, men B-VM-hallen står klar til å ta i mot over 20 journalister og tv-folk som skal gjøre opp om VMs gjeveste pris.
Retten til å skryte i presserommet.
Planen er at Norden skal møte resten av verden, men etter at Norge har gjort sitt dårligste dame-VM-innsats i historien, er jeg redd at jeg må spille på resten av verden.
Egentlig er det det jeg håper på, for i mål for Norden står nemlig Michael Fasth, tv4 lille trivelige svenske med skarp tunge.
Helt siden jeg fikk vite om pressekampen har jeg drømt om å skyte hull i trivelige Fasth, og kanskje få ham til å spise i seg sine ord om at Sverige er best i alt.
Dog er jeg litt skeptisk, for de danske drenger i pressesenteret ser ut til å være i veldig god form, og jeg mistenker at de spiller innebandy i den danske toppserien.
Da kan det blitt litt tøft å komme fra bedriftsserien i Stangehallen, der jeg spiller for Hedmarken Interkommunale Brannvesen. Derfor er jeg glad den ikke vises på web-tv!
Dersom det ikke ser ut til å gå bra i pressekampen får jeg vurdere å kaste meg ned i målområdet og rope på straffe, og deretter humpe ut på krykkene som fysio'n har hatt med til VM, men som ingen har hatt bruk for.

Den svenske sjøltilliten fikk seg for øvrig en trykk i går, da Finland vant 2-1.
Svenskenes fall mot Finland kan kanskje tilskrives Norge. Når Sverige spiste på vårt hotell drakk de nemlig bare vann, men etter at Norge var ferdig med lunsj forrige dagen, snek de seg til å drikke opp resten av den norske saften, og skyldte på "trånga" budsjett.
Jo da, så…

Dessverre for oss, hadde de blågula allerede flyttet til et nytt hotell i går, slik de pleier å gjøre i VM-turneringen, slik at de ikke så mitt smil i korridorene i går kveld.
Dog forsvant smilet da Latvia kom hjem, etter at de sendte Norge ned til 4. plass i gruppa.
Derfor gikk jeg til rommet mitt og øvde litt på zorro i går kveld, slik at jeg var godt forberedt til pressematchen.
Det ødela ei lampe, samt hele sjøltilliten.
Jeg håper den kommer tilbake over natta…

tekst: Henning Rugsveen


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no