Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


En presse-alt-mulig-ansvarlig's VM-erfaringer:
Troppen har fått en heltinne

I dag trodde jeg at jeg skulle bli helten, etter at jeg tok alle bagene og køllene til spillerne i min bil, mens de skulle se på Sverige. Så kom Ritha og ødela hele greia…

FREDERIKSHAVN: Den norske troppen fikk nemlig en heltinne mandag kveld. Det skjedde noen etasjer over, og for de som deltok, og for noen svensker som satt ute i gangen var det den reneste skrekkfilm.
For svenskene var det i hvert fall lyden av skrekkfilm, og hylende jenter.
Det startet med at Johanna skulle skifte, men midt i prosessen stivnet hun til. I hjørnet i taket satt det nemlig en gigantisk edderkopp og fulgte med. De neste hektiske minuttene er det ingen som helt riktig har kunnet gi rede for.
Romvenninne Hanne skal ha sprunget ut og inn, redd men samtidig nysgjerrig. En likblek Henriette Knudsen var etter videoen som plutselig dukket opp på Line Bendixens pc, i ferd med å forlate rommet hver gang noen forsøkte å hente ned den nye romvennen.
Forslagene var mange. Noen mente spray var best, men ville edderkoppen dø? Andre foreslo å slå den i hjel med en sko, men ingen ville ofre sin kjære klenodier. Dere vet hvordan kvinner er med sko…
Til slutt kom helten trampende nedover i korridoren på hotellet med bestemt mine. Ritha Jensen gikk fra å være fryktet back i eliteserien til å bli alles venn.
Pføy, dette er da ikke noe, mente heltinnen, tok litt papir og klatret opp for å hente den danske gjesten.
Uheldigvis falt den ned, men Ayten Sezgin grep en sko og slo. Og slo. Og slo.
For Ritha, eller lady Jensen, nå da, bar edderkoppen ut på badet og sendte den ut i det danske hav. La oss håpe at hun viser like stor ubarmhjertighet mot motstanderne i de to siste gruppekampene, slik at Norge går til semifinale.
Kanskje ser du redningsaksjonen på You Tube om ikke lenge.
Mon tro om jentene vet at hvis dyret ikke var dødt, kan det komme krypende opp igjen?

Og tilbake står jeg, da, som hadde lagret og kjørt alt treningsutstyret i min egen bil tilbake til hotellet.
Dessuten hadde jeg min verste fotojobb noensinne, nemlig å avfotografere føttene til alle spillerne, til en konkurranse de skal ha i morgen.
Jeg skal ikke utlevere noen hemmeligheter, men la oss si at idretts- og innebandyføtter ikke alltid har fått snill medfart.

I morra må jeg nok kjøre med ekstra ventilasjon. Hvis det da ikke hjalp å ha vinduene nede i hele natt, med kameralinsen plassert i forsetet…

tekst: Henning Rugsveen


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no