Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


En presse-alt-mulig-ansvarlig's VM-erfaringer:
Nå er jeg i skikkelig trøbbel…

En journalists største mareritt er navnefeil. Søndag gjorde jeg ei skikkelig blemme som fikk følger, men som lettet opp stemningen.

FREDERIKSHAVN: Som alle andre norske i Arena Nord søndag kveld, gikk jeg nok fra stor entusiasme til litt matthet og maktesløshet.
Etter kampen mot Danmark var nok alle i troppen litt tomme, og det var ikke så lett å sette seg ned å lage en pressemelding om noe som var grønt, som ble kjempesvart der og da.
Det var da jeg kom til å lage en skrivefeil som gjør at jeg kommer til å liste meg litt stille rundt hjørnene mandag formiddag. Litt redd for at denne Andrea Hildremyr står klar med ei innebandykølle, eller kanskje den minigolfkølla han svinget elegant søndag formiddag.
Jeg kastrerte nemlig assistenttreneren på landslaget, og bare et lite minus gjorde Andreas til hunkjønnet Andrea.
Selvfølgelig hadde ingen merket det i troppen, og denne Andrea(s) hadde vært vel uvitende om uhellet, hvis det ikke hadde vært for at det norske hotellet har kanalen NRK - med tekst-tv.
Dermed måtte jeg springe litt raskt i seng søndag kveld, da trenerne og jeg, etter å ha sett Latvia mot USA, ble møtt av noen flirende spillere i lobbyen på hotell.
- Andrea, der kommer Andrea!!
Da følte jeg meg nok litt som svenskene, da de kom hjem til vårt felles hotell søndag. De ble møtt av en koloni med nordmenn som omkranset de norske spillernes vei til bussen med flagg og heiarop, og dermed også svenskenes marsj inn, fortsatt med norske flagg og heiarop. Til Norge.
Svenskene var forresten på Skagen-tur søndag, uten at det betyr at de får sand i maskineriet i resten av VM…
Egentlig var dagens sitat i den norske troppen ment som en intern greie, men siden søndagens vinner ble meg og denne Andrea Hildremyr, kan jeg jo avslutte med de to foregående dagers vinnere.
Fredag var det slik: Hvor er alle. Nå har jeg banket på alle dørene, er de i taxfree'n? Bor vi i sjetteetasje sier du?
Johanne Engrønningen, som banket dørene i femte etasje, klokka fem på sju om morgenen…
Lørdag vant Ingrid Gigstad (38), Norges eldste målscorer i landslagshistorien. Da Sandra Vikas rekord på 17 år og 131 dager ble lest opp, utbrøt veteranen: - Den skal jeg slå! Jeg liker litt utfordringer!
Foreløpig må jeg vel innrømme at Andrea er verst, men her nede biter vi tenna sammen og satser alt på å slå Latvia og gjøre en skikkelig god kamp mot Sveits.
Etter sitat-avsløringene i denne spalten er det vel et par spillere som har behov for et alvorsord med meg, også, men det er sånne utfordringer en alt-mulig-mann bare må ta mellom fotograferingen og jakten på flere bananer og rosiner til spillerne.

tekst: Henning Rugsveen


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no