Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


En pressealtmulig's tanker på VM:
VM i venting…

FREDERIKSHAVN: VM åpnet med en langfredag for det norske damelandslaget i innebandy. Det ble rett og slett litt VM i venting.
Du har sikkert sett KLM-parodien der Sølve Grotmol er på VM i Venting, i Dormunter Warterhalle.
Det var litt slik å komme til Danmark for de norske jentene i går.
Først ventet de på frokost, etter at landslagssjefen hadde fortalt at frokosten på båten startet klokka 06.00. Frokosten startet imidlertid halv sju…
Deretter ventet et par på rom fra hotellankomsten klokka 8 til sånn etter lunsj, mens noen krøp under dyna og nøt det flotte danske vårværet - bergensregn med skiftene solbris.
Jeg hadde fått forsikringer om at jeg kun skulle være presse-sjef i år, etter at jeg måtte være delvis material-forvalter i Singapore.
Det var imidlertid min bil som ble fylt i Oslo, og det var dermed jeg som slapp sitte stille og vente på rom, og kunne slå i hjel formiddagen med å bære.
Mest venting ble det imidlertid til treningen. Først kom det ingen buss, og så kom det en buss en time for sent. På grunn av en demonstrasjon.
Men du har faktisk mer i vente: Deretter kjørte buss-sjåføren seg bort. Hun var nemlig fra Århus, noe som sånn ca. tilsvarer å være lokalkjent i Halden hvis du er fra Drammen …
Da laget kom fram til hallen var treningstida over, men en badmintonhall med vant sto klar ved siden av hovedhallen.
Problemet var at badmintonnettene, totalt fem, sto oppe, og dermed ble det oppvarming med inneband-minton!

Etter hvert fikk arrangørene fjernet nettene, men Norge sender likevel en stor takk til Finland, som ga avkall på sin andre time i matcharenaen, slik at Norge fikk trene i VM-hallen og på VM-gulvet.
Hyvää Suomi!
Ventingen stoppet imidlertid ikke der, for da treningen var over, og bussen tok oss tilbake til hotellet, sto restaurantpersonalet og ventet på litt svette middagsgjester. Tror du ikke jaggu at sikringen gikk da, slik at vi måtte vente på laksen, mens komfyren tok seg en hvil.
Men det er lørdag det gjelder, og nå føles det veldig bra at VM starter med kamp mot USA, riktignok klokka 11, slik at vi må stå opp tidlig, og vente på at kroppen våkner.
Vel og merke hvis den norske bussen kommer, da…

tekst: Henning Rugsveen


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no