Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation

- Artikler og Notiser - Resultater -
- Spillerpresentasjon - Bilder -

Norge nummer åtte i VM

Russland - Norge 3-2
Norge tapte den siste kampen i VM i innebandy og ble nummer åtte i mesterskapet.


FREDERIKSHAVN: Dermed var Norge et stykke bak sin målsetning om semifinale. Torsdag kveld klarte ikke laget helt å lade om etter gruppespillet mot et russisk lag som ville mer.
Norge ledet kampen to ganger, men fikk likevel ikke samspillet helt til å fungere.

- Les mer - Kampfakta - Bilder - Notiser - Web-tv -Nesten mot verdensmesterne

Norge - Sveits 3-7
Norge hentet inn 0-4 til 3-4 mot Sveits, og hadde kampet i sitt spor helt til Sveits fikk et straffeslag og avgjorde kampen. Nå er Norge avhengig av dansk hjelp onsdag kveld, hvis det skal bli kamp mot 5. plass.


FREDERIKSHAVN: - Det var veldig positivt at jentene fortsatte å jobbe etter at Sveits tok ledelsen 3-0 etter 1. periode. Selv om vi har lite ball i kampen, jobber de skikkelig bra. Dessverre går lufta litt ut av oss når de gjør 5-3 på straffeslag og deretter 6-3 i overtall, forklarer landslagstrener Linda Kristiansen.

- Les mer - Kampfakta - Bilder - Notiser - Web-tv -Norsk uavgjort mot Latvia

Norge - Latvia 2-2
Norge lå under 1-2 mot Latvia, men klarte uavgjort mot slutten etter å ha tatt ut keeperen og scoret på et innøvd frislag. Ett poeng var ikke nok med tanke på semifinale, nå må Norge slå regjerende verdensmester Sveits for å gå videre.


FREDERIKSHAVN: Norge gjorde en god kamp mot Latvia, ikke minst defensivt de to første perioden, men en utvisning i starten av tredje periode inviterte Latvia inn igjen i kampen.

- Les mer - Kampfakta - Bilder - Notiser - Web-tv -Norsk kollaps mot Danmark

Norge - Danmark 5-8
Norge utklasset danskene til 5-1 tidlig i 2. periode, men kollapset da hjemmelaget med god støtte fra tribunen snudde til seier 8-5.


FREDERIKSHAVN: Danskene gjorde 5-0 på Norge i den tredje perioden, da det norske spillet gikk helt i stå og danskene kom på en bølge der alt fungerte.
- Det var en total kollaps av oss, og det var ingen som klarte å ta tak ute på banen. Det var nesten som å være paralysert, forklarer lagkaptein Linda Andersen.
Danskene tok ledelsen 1-0 i undertall i 1. periode, men så overtok Norge føringen i kampen, og i en periode på 20 minutter var de klart best. Line Nygård scoret tre mål, Norge hadde initiativet og var aggressive. Danskene fikk lite tid til å etablere sitt eget spill.
Så tok alt slutt.

- Les mer - Kampfakta - Bilder - Notiser -– Viktig å vinne åpningskampen

Norge - USA 11-7
Den norske seieren var aldri truet mot USA, men det norske laget sovnet litt i perioder i åpningskampen. – Det viktigste var å vinne og komme i gang med VM, sier tomålsscorer Johanna Engrønningen.


FREDERIKSHAVN: Norge var favoritter før åpningskampen av VM i innebandy for kvinner. Laget tok også ledelsen 3-0 før det hadde gått ni minutter av kampen.
Men så sovnet det norske laget litt.
- Jeg synes vi var gode når vi var konsentrert, men vi var dårlige når vi ble litt for trygge. Akkurat nå føles det veldig godt å være ferdig med åpningskampen. To poeng var det viktigste, og nå kan vi slappe av og spille bedre, forklarer Engrønningen.
Hun scoret to norske mål i kampen, ett i undertall, og det siste i åpent mål.

- Les mer - Kampfakta - Bilder - Notiser -


- Offisielle VM-sider -

- Statistikk A-landslag kvinner -

- VM 2005 - VM 2003 - VM 2001 - VM 1999 - VM 1997 -

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no