Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Norge fikk til lite mot Sveits

Kampen mot Sveits som Norge måtte vinne for å gå til en semifinale i U19-VM endte med tap 0-9.

Sveits gikk ut i et enormt tempo, og presset Norge langt inn på egen banehalvdel. De norske spillerne fikk lite tid og ble stort sett jagende etter de sveitsiske motstanderne.
- Jeg synes Sveits var jæ.... gode i dag, uttalte landslagstrener Linda Kristiansen etter kampen.
- De var mye bedre enn vi hadde forventet, og har et mye høyere balltempo enn de har hatt før.

Kristiansen syntes også at Sveits var flinkere enn Finland i den defensive delen av spillet.
- Med en gang de mistet ballen doblet de mot oss for å vinne den tilbake, noe som gjorde at vi ikke klarte å komme på kontringene våre som har fungert så bra tidligere i mesterskapet.
- Sveits var et jevnt besatt lag med teknisk gode spillere, og det er vel bare å innrømme at de var bedre enn oss i dag. - Selv om kanskje 9-0 var i meste laget, avslutter Kristiansen.

Norges beste spiller for dagen var Marianne Nadim, og hun syntes også at Sveits var gode.
- Ja, de var bedre enn forventet, og de tok på en måte hele spillet vårt.
- Vi fikk ikke til noe særlig i dag dessverre, avslutter Nadim.

Malin Dahler voktet det norske målet i dagens kamp, og hadde mye å gjøre. Flere klasseredninger kunne dessverre ikke hindre at sifrene etter hvert ble litt stygge.
- Ja, det var mye å gjøre, og det er jo alltid gøy, men det er jo kjedelig når det går så mange baller inn, sa Dahler.
- Dagens kamp er vel ikke den beste vi har gjort, og jeg følte på en måte at vi ikke klarte å gi alt selv om alle jobbet det de klarte hele tiden.

Med dagens tap kan Norge som best bli nr.5 i årets VM, men det er fortsatt langt fram dit. Første hinder på veien er Tyskland, som Norge møter fredag kveld kl.2000.

Tyskland har før kampen like mange poeng som Norge, men en dårligere målforskjell. Med poeng i kampen blir Norge da nr.3 i pulja og får mulighet til å spille om 5.plassen i mesterskapet.

- Kampfakta -


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no