Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation

Magnhild Volden og Mailén Eriksen har under årets U19 VM i Tyskland bragt oss litt innside informasjon fra den norske troppen i sin dagbok her på innebandy.no.

Daglig har vi fått de siste store (og små) nyhetene sett med U19-jentenes øyne:

Kjære dagbok
12.11.06


Dagen startet med en irriterende vekkeklokke kl 04.49, det var Lars Bunæs som ringte rundt til alle rommene. Telefonen ringer og Maria Skarsmo tar telefonen og hører fra andre enden: Hello, dear. Are you awake? Hun skjønner ingenting helt til Lars Bunæs røper at det er han. Vi drar ned heisen og går rundt bygget to ganger faktisk. På turen oppdaget vi hvor stygt det faktisk ar her og kom frem til at vi befinner oss i Øst-Tyskland. Vinduene var knust og "teipet igjen" med håndklær og papir. Forlatte bakgårder og tomme butikklokaler er alt vi ser. Vi tusler tilbake til hotellet og venter på at frokostlokalet skal åpne.

05.45 får vi gå inn og vi hiver i oss et par rundstykker og noen croissanter som nå har blitt jentenes favoritt. Bagen er pakket og vi er klare for kamp. (Eller?)

Da vi ankommer hallen er den låst og en av arrangørene må løpe rundt hallen to ganger for å få åpnet. Vi startet på to rekker for å få sprut fra start. Dessverre blir det ikke som vi har tenkt og første periode ender 2-2. I pausen får vi kjeft av trenerne for lav innsats og de deler ut cola for å få oss til å våkne.

Kampen endte 4-3 til Polen og vi endte på en 6 plass, noe som var en stor skuffelse for alle, men sånn gikk det og VM er over for vår del. I hvert fall for denne gang.

Vi vil gjerne bruke anledning til å takke alle trenere og andre personer som har vært med rundt laget og vi vil også gi en stor takk til de norske supporterne og foreldre som har tatt turen ned til Leipzig for å heie på oss.

Vi vil avslutte med noen tåpelige, gøyale historier fra turen:
- Mailen Sørli Eriksen insisterte på at X ikke var en del av det svenske alfabetet.

- Magnhild Volden presterte å miste bagen ned trappen på en tysk dame og skrek NEI, NEI, Nei! (Akkurat som hun skjønte det)

- Under den første kampen mimte Tone Einstulen, en av "svenskene" nasjonalsangen, hun fant ut at hun egentlig ikke kan den etter mye overbevising fra før om at hun faktisk kunne den.

- Under den andre kampen mot Slovakia scoret Marna Lunde etter 22 sekunder. Alle løp ut for å gratulere idet Henriette Knudsen fikk en kølle i øyet, hun spiller i dag med briller og ser svarte prikker.

- Alle jentene hadde "Simon says" Der hadde vi med noe nytt som heaven og hell. Heaven var å strekke armen i været (Himmelen) Hell var å ta hodet nedover mot bakken (Helvete) Mailen Sørli Eriksen trodde at de mente hell på huet, i stedet for helvete. Og plutselig gikk det opp for henne i en morsom seanse.

- Marna Lunde skulle være smart å kjøpe en billig film i Dresden. Da vi skulle se den oppdaget vi at det var en film for døve.

Denne turen har vært en stor opplevelse og vi vet at alle her drar hjem med større erfaringer. VM 2006 ville vi aldri gått glipp av. Tusen takk for alle som har gjort dette mulig for oss, takk til alle spillere som har gjort dette til en gøyal tur med mye latter og spenning.

Takk for oss!

Kjære dagbok
11.11.06

I dag var en hel dag med aktiv hvile. Vi fikk sove til kl 10.00 noe som var veldig deilig. Da var det frokost som vi var veldig spente på i og med at maten (frokosten) på det andre hotellet. Frokosten var ganske lik med rundstykker croissanter, corn flakes, ost og skinke. Etter frokosten fikk vi gjøre hva vi ville frem til 15.00. Vi fikk beskjed om å skaffe lunsj på egen hånd. En gruppe av oss dro ut på vandring etter en matvarebutikk i nærheten. Etter Cecilies beskrivelse skulle vi bare ta til høyre og finne gaten, men det var ikke like lett i og med ast vi brukte en time på å finne den. Og når vi først fant den, var den stengt. Vi fant til slutt en konsum butikk som hadde dårlig utvalg. Snakk om nedtur.

Kl 15.00 dro vi til hallen for å se semifinalen mellom Sveits og Sverige. Vi brukte nesten 45min på å finne hallen fordi ingen av trenerne hadde adressen så de måtte tilslutt ringe noen av foreldrene for veibeskrivelsen. Alle håpet på en bra og spennende kamp, men som man ser på resultatet 15-3 til Sverige ble det en total overkjøring. Kampen ble kjedelig og de svenske jentene gadd så vidt å klappe når et nytt mål kom.

Etter kampen dro vi tilbake til hotellet, der fikk vi beskjed om å pakke alle sakene og legge de i bussen, for vi fikk ikke tid til å pakke dagen etter.

Kl 20.30 var det middag. Til forrett fikk vi gulrot suppe som falt litt forksjellig i smak. Den både smakte og så ut som barnemat på glassflaske, vi må heller ikke glemme at den var "pyntet" med persille. Til middag fikk vi det BESTE måltidet under hele VM, kyllingfilet og poteter. For det første var kyllingen gjennomstekt og for det andre var potetene små og søte og smakte som pommes noisettes. 100% av oss spiste opp maten. Til dessert fikk vi fruktcoctail, da vi så den fikk alle vann i munn, men til vår fordervelse hadde de strødd over med nøtter, noe som ødela hele smaken.

Da alle hadde spist seg mette? Gikk vi opp for å hente bagasjen. Vi la den i bussen og gikk stille og rolig tilbake til hotellet. Plutselig skrek Marna Lunde: "pass opp for søledammen!" Bak går Magnhild Volden og Marianne Nadim eller Fatima som hun også blir kalt, FA**! Roper Magnhild idet hun tråkker i vanndammen med sine adidas climacool sko. Etter å ha gått et lite stykke høres det et bang fra bakerst i rekka. Hmm, hva kan det ha vært? Ikke Henriette Knudsen som gikk rett inn i en lyktestolpe i hvert fall, burde ha kjøpt hjelm til henne, ikke briller. Da vi endelig ankom hotellet igjen fikk vi den STRÅLENDE nyheten om at dagen etter skulle vi ut på tur kl 05.00!! Helt hærlig. Alle gikk på hvert sitt rom for å få sove maks 7 timer.

Kjære dagbok
10.11.06


I dag var dagsturen kl 08.30, da gikk vi langt inn i en skog, og tilbake igjen. (Føler at vi skriver det samme hver dag.) Noen av oss har funnet en taktikk med å gå bakerst, slik at vi kunne snu og komme først til frokosten.

Etter frokosten skulle vi pakke for å dra til et nytt hotell som var nærmere hallen hvor sluttspillet gikk. Kl 11.30 skulle bagene legges i bussen før det var tid for vårt aller siste måltid her på hotellet. For Tones del burde vi hatt flere timer på å pakke i og med at hun gikk frem og tilbake mellom hennes og Livs rom og lagde reservasjonslapper på alle setene i bussen.

Til lunsj i dag fikk vi kylling legger og ris. Det var OK! Henriette var litt redd for E-coli i og med at kyllingen var rosa. Hun spiste derfor sitt siste måltid på hotellet bestående av ris og feiret med boblevann.

Det tok oss ca 40 minutter til det nye hotellet. Hotellet var helt annerledes enn det forrige, dette lå midt i byen og alle rom var to manns rom. Mailen og Marita har fått det fineste rommet :-)

Etter å ha lagt fra oss bagasjen skulle vi smake på dette hotellets mat. Til forrett fikk vi mosarellaost og tomat med brun sennepsaus. Ikke veldig vellykket. Hovedretten besto av ris og torsk med hvit saus. Magnhild syntes til en forandring at denne maten var god, men de fleste av oss var ikke enige. Det virket som at kelnerne her var fryktelig stresset. De kom med hovedretten før de hadde tømt bordet for forrett. Tina fikk ikke engang spise opp fisken sin før desserten kom så de bare satt tallerkenen ved siden av. Lars mente at desserten smakte napoleons kake. Det var to pølser på en tallerken med vaniljesaus rundt. Tror aldri Lars har smakt napoleons kake for det var i hvert fall ikke samme smaken.

Da vi skulle ta laget før kampen mot Tyskland kom det fra Lars: Vi begynner med Liv i mål. En forvirret back så rart på Lars, alle lo og han endret det til Live.

Da vi gikk ut på banen, så vi at hele tribunen var full. Det var over 700 tilskuere hvor 650 var tyskere (som hun på bildet). De hadde trommer og flagg og lagde masse bråk, stemningen var høy. Vi gikk på banen for å ta heiarop, da det kom fra karoline: Vi må jobbe i forsvar! Akkurat i det hun sa forsvar ble det helt stille i hallen og det hørtes ut som om Karoline var i stemmeskifte. Etter bare 40 sek scoret Henriette Knudsen comeback mål ettersom hun har vært ute i 2 kamper pga øyeskade. Alle la fra seg køllene og løp bort for å gratulere henne. Henriette ble toppskårer denne kampen med 3 mål.

Etter kampen var det hjem til kveldsmat og god natt.

Kjære dagbok
09.11.06


I dag var den daglige turen kl 07.45, det var en kort tur på 5min rundt hotellet før frokosten sto på bordet. Kl 09.00 var det trening, der gikk vi gjennom frislagsvarianter og oppspill med høyt press. (Noe vi begynner å bli gode på, i og med at vi har dette nesten hver trening.) På den andre banehalvdelen av der vi varmet opp så vi trenernes "oppvarming" Det var kaninhopping, hermegås og rosa pannebånd. Lars hadde bestemt seg for å matche med rosa pannebånd og rød Norway t-skjorte, ikke kledelig.

Da vi øvde på oppspill med høyt press var det trenerne som skulle presse oss. Dette var ingen særlig utfordring, ettersom Morten som keeper ikke har snøring på hvordan bruke kølle, Linda er litt rusten, Lars som spiller 8.divisjon med Strømmen IBK og Andreas som er for høy så vi bare smetter under han.(Marna)

Da treningen var over var det tid for lunsj. Dette var et festmåltid vi sent vil glemme. Som forrett fikk gresskarsuppe med krem og persille som smakte kjempe godt, NOT! Det er faktisk noe av det verste jeg har smakt i hele midt liv, sier bare en ting: KLUMPER, KREM OG PERSILLE.

Som hovedrett var det "dearroll" med mark og sprutbæsj til saus. Da vi åpnet rullen med reinsdyr trodde vi at vi så ned i doskålen, det ble et tårevått måltid da Lars skrek at vi måtte spise opp maten for å være høflige mot de tyske servitørene.

Til og med Linda sa: -Dette var ikke godt! Hun rørte ikke maten selv, men hun skulle jo ikke spille. (Dårlig unnskyldning)

Så var det tid for aktiv hvile. Den ble brukt til å se den givende filmen bring it on 3, siden vi hadde fått utdelt et eget spøkelsesfult fellesrom. Mange av jentene klager på rare lyder og tramping fra øverste etasje. Karoline innbiller seg selv å ha hørt at dusjen gikk på 03.00 om natten.

Da vi satt oss ved middagsbordet innså vi at dette var siste gangen vi skulle spise middag ved dette hotellet. Som forrett fikk tomater med fetaost, eller skal jeg kalle det fetaost med tomater, snakk om å ødelegge maten med detaljer, som persille og krem.

Til hovedrett var det pasta med NØTTER på! Det var faktisk overraskende spiselig.

Så var det tid for kamp. I dag møtte vi Sveits. Vi skulle kjøre samme taktikk som mot Finland. Ligge tett i boks og kontre, men som vi ser på resultatet fungerte det ikke bra. (Sveits-Norge 9-0) Mange av jentene var overrasket over Sveits. -De var mye bedre enn forventet.

Dette holder for denne kampen.

Da var det rett hjem på hotellet for å spise deilige snitter, mens Sveits spiste pizza. (Som dere skjønner så sover vi på samme hotell som Sveits.)

God natt og sov godt.

Kjære dagbok!
08.11.2006


I dag fikk vi sove "lenge" igjen! Kl. 09.00 møtte vi opp ved informasjonen for en gå tur. Turen varte bare et kvarter før vi gikk inn for å spise frokost. Den var som vanlig god. Etter frokosten fikk alle gå og skifte til sivile klær for vi skulle på shoppingtur til Dresden. (Ca en time fra Leipsig) Alle jentene tok turen innom Mc Donalds, noen kjøpte bare en is og gikk videre, mens andre ble igjen. Ikke alle av oss er så super fornøyde med hvordan menneskene her ser ut, spesielt ikke guttene. (Se bildet!!!)

Senere gikk vi videre for å finne noen butikker å handle i. Noen av oss tok det mer alvorlig enn andre, men hvor dårlig smak har egentlig tyskere?
Spør Liv Bernard og Tone Einstulen.

Etter å ha funnet bare en-euro-butikker, fant vi tilslutt et kjøpesenter. Der fikk vi kun en time siden vi brukte så lang tid. Da vi kom tilbake til bussen hadde noen kjøpt mer enn andre. De fleste av oss fant frem til en godteributikk, men gleden varte ikke lenge! Morten og Andreas kom rundt med en pose og samlet inn alt. Vi måtte jo ikke risikere noe. På bussturen begynte også Lars å snakke svensk, sørlandsk og trøndersk. Hmm en rar kombinasjon for en mann med langt hår.

I dag fikk vi ikke lunsj, men middagen besto av grisekjøtt, blomkål og poteter fylt med krem og persille(Nok engang!)

Da alle var forsynte med den gode maten vi får her skulle vi trene. Det ble en 20min joggetur i mørke, tyske skoger. Vil påpeke at våre trenere (-Morten) var med på både løpeturen og lekene etterpå.

Da alle fikk tatt en dusje var det kveldsmat, det vanlige. Under kveldsmaten ble Henriette Knudsen nysgjerrig på hva trenerne spiste. Hun filmet derfor maten deres og benyttet anledning til et aldri så lite intervju.

Dagen i dag har vært ganske lang med buss-shoppingtur og trening. Så de fleste gikk for å ta kvelden. Da dukket det opp en aldri så sliten og overtrøtt Magnhild Volden med fullt Beatles antrekk.

Høydepunktet for dagen må vel være byturen hvor vi fikk oppleve gamle hus og slott fra krigen. Ellers er det ikke mer å nevne, unntatt krem og persille som alltid. MK!!!

Kjære dagbok
07.11.06


Hei igjen! Vi begynte dagen med den vanlige rutinen med gå tur på 25min med påfølgende frokost. Til frokost fikk vi faktisk sjokolademousse med kremtopper (Selvfølgelig) De hadde også pyntet skinke og ost med persilleblader, eller som noen kaller det: Bushes.

Vi samlet oss på et felles hotellrom for et kort spillermøte. Der fikk vi vite hvem som skulle starte dagens kamp mot Slovakia. På bussturen var alle jentene punche og ivrige på seier etter tapet mot Finland. DJ Magnhild fant en sang på CD som hun syntes var bra, mens Mailen danset "put your hands up, get on the floor."

Da vi entret banen for oppvarming oppdaget vi mye ekstra publikum med norske flagg. Dette var mest sannsynlig klassen som så på oss trene, det norske landslaget har blitt Leipzig nye yndlinger. De stilte opp med duskedamer, horn og hadde hjemmelagde norske flagg.

Første målet vårt kom etter bare 22 sekunder. Det skulle ende i jubel og stas, men endte med tårer og blått øye. Henriette Knudsen klarte å få en kølle i øye og havnet direkte på sykehuset. Vi andre fortsatte kampen og vant 8-1. Dette gjorde at vi nullstilte målforskjellen. Sekretariatet fikk ikke med seg mye, Magnhild Volden hadde 2 mål i powerplay hvor det ene måle ble "gitt" til Marianne Nadim. Egentlig skulle Sandra Vika hatt assissten. Tina Bjølstad fikk sitt første poeng denne kampen, men Karoline Sanderengen fikk hennes poeng. Kjipt, men sånt skjer.

Trenerne hadde bestemt seg for å belønne jentene dersom de vant. Etter lunsjen var det tid for BOWLING : Alle fikk ta en brus hver og Linda hadde med seg potetgull og pepperkaker. Mmhm.

Vi fikk høre rykter om at vi hadde med en med SM-sølv i bowling i troppen, nemlig Liv Bernard. Visst nok trener hun 4 ganger i uken, men som vi så på resultatene burde hun kanskje ha trent 10. Alt var en spøk og Liv fikk bare 63poeng. Rett før vi var ferdig kom Henriette tilbake med et hovent, rødt øye.

Marna ble den absolutte vinner med 117poeng, mens Magnhild med 98 poeng vant den andre gruppen. Vi vil også få frem at Sandra slo sin egen personlige rekord fra 34 til 54 poeng. Andre som merket seg spesielt dårlige på bowlingbanen var Cecilie og Karen med sine utrolige kast. Skruball rett i renna.

I dag fikk vi middag så sent som kl 21.00. Maten var faktisk ganske god, men inneholdt som vanlig krem og persille. Skjønner ikke hva som er så godt med det. Det sveitsiske laget satt på bordene ovenfor oss. Da vi var ferdig å spise la vi merke til at de fikk mer poteter. Det var den ene tingen som faktisk var godt i middagen.

Vi var så heldige å få dessert i dag også. Det var en grei og KALD creme broule. Da kom det noen kommentarer. Da maten var servert rakk Magnhild opp hånden og lurte på om de hadde glemt persillen. Kelneren skjønte ingenting. Vi lo godt og da ble det slengt en ny, Marianne fant ut at vi skulle ta med en penn til neste måltid og stryke ut det vi ikke likte på menyen, og skrive en "ny meny" der ville vi også legge til NO BUSHES!

Etter middagen samlet vi oss på fellesrommet for å høre beskjeder om morgendagens opplegg. Senere gikk vi hver for oss og sovnet ganske fort.

Kjære dagbok!
06.11.07


Dagen i dag begynte kl. 08.00 med gåtur som vanlig. Så var det tid for frokosten hvor maten smakte godt som vanlig.

Etter maten dro vi tilbake til rommene hvor vi hadde aktiv hvile, håper noen snart kan fortelle oss definisjonen på det.

Lunsjen ble dagens høydepunkt med kylling og ris som noen syntes smakte kinesisk, men med unntak fra forretten som var tomatsuppe med smaken av heinz ketchup. Vi må selvfølgelig ikke glemme at persillen og kremtoppen som kom i gjentagelse.

Kl 14.30 var det avreise til trening. På treningen fikk vi publikum av noen skoleelever. HEIA NORGE!
Treningen bestod av defensive forberedelser og frislagsvarianter til Finland kampen senere på kvelden.

Så var det nok engang tid for den berømmelige maten her på huset, nå var det middagsmat.
Dagens middag besto av en rar blanding av pastasløyfer, erter, LAKS og persille. (MÅ heller ikke glemme kremsaus)
I forbindelse med at all mat er krem og persille, har vi laget et dikt:

Krem og persille
Krem og persille, smaker ganske ille
Maten som vi får, er ikke kyllinglår
Fisk er blitt en hit, men det smaker shit
Som høydepunkt er krem og persille
Men de trenger en brille
For maten smaker ikke godt, en pizza hadde vært flott!


I dag for første gang fikk vi servert dessert. Den var seriøst kjempe god. Det var ordentlig vanilje is med wild berries og selvfølgelig krem og busk. (Men denne gangen var det mint og ikke persille.)

Så var det tid for Norges første landskamp i VM 2006. Den startet kl 20.00 og var selvfølgelig mot Finland. Finland regnes som en av verdens beste nasjoner og vi visste at kampen kom til å bli tøff og kreve godt defensivt forsvar. Jentene var punche og gledet seg til å spille med flagget på brystet. Første periode tapte vi 1-0, da fikk vi høre at vi var verdensmestere i forsvar (Resten av statistikken finner du i kampreferatet.) Etter kampen sto vi med hevet hodet, fordi vi var fornøyde med innsatsen og egne prestasjoner. Vil også nevne at Marianne Nadim scorte Norges første mål.

Da vi kom tilbake fikk vi kveldsmat. Til vår forbauselse fikk vi sjokoladepålegg, NUTELLA!! Vi frydet oss (inkl. trenere)

Kjære dagbok!
05.11.06


Vi startet dagen litt senere enn vanlig og møttes i resepsjonen kl 0900. Live, Hege og Magnhild var sist noe som ikke ble uvanlig denne dagen. Det skal likevel sies at de var tidsnok! Da de hadde kommet tok vi beina fatt og gikk en lang tur. Med Linda og Heidi i tet skulle vi nesten tro det var maratonløp. En halvtime senere var den lange og slitsomme turen ferdig og vi gikk inn for å spise frokost! Et festmåltid kan det nesten også kalles. På bordet fristet egg, omelett, rundstykker, sjokoladepudding, fruktcocktail, yoghurt, diverse godt pålegg og kaker.

Neste post på programmet var aktiv hvile. Dette ble tolket på forskjellige måter; The O.C har blitt en slager for mange, mens andre brukte tiden på kortspill, soving og diverse brettspill. Etter dette var det tid for lunsj.

Dagens meny var:
Lunch:
Side Salad og Roast Beef, creamy herb sauce and vegetables and potatoes.
Dinner:
Ham - Asparagus - Cocktail og Schaschluk of deer and mushrooms.

Hørtes kanskje godt ut, men godt er nok ikke ordet for å beskrive dagens måltider. Under maten ble også årets kapteiner utnevnt: Hege Øiseth, Karen Farnes og Karoline Sanderengen.

Mellom lunsjen og middagen var det tid for Norges første VM-trening. Treningen varte kun i en time, men det var deilig å endelig få i gang kroppen og beina etter mye sitting og lite aktivitet.

Vi jentene er litt misfornøyde med at vi må levere tilbake mye av utstyret vi når har "fått". Etter oss trente Slovakia som kun hadde fått en treningsjakke a la grilldress fra 80-tallet, etter dette skjønte vi at vi ikke hadde noe å klage på.

På kvelden var det tid for åpningsseremoni. Etter å ha stått i gangen i 20 min ropte de "Norway" på høytalerne og vi løp ut som noen gærninger. Noen av jentene skulle være så kule at de ville stå under hele seremonien selv om alle de andre lagene satt. Etter om lag 20 min med ståing kom arrangørene og bad oss om å sette oss ned. Etter seremonien var det tid for lagbilde i ført Norge dressen.

Da vi kom tilbake var det veldig mørkt og noen av jentene gikk ut for å utforske skogens mørke. Jentene kom fort tilbake etter å ha møtt dette monsteret.

Så kom kveldsmaten med gårsdagens snitter! MK!!!Kjære dagbok!
04.11.06


I dag måtte alle opp senest 06.00, for å gå av båten 06.30. Vi gikk bokstavelig talt av båten og møtte bussjåføren utenfor i regnet. Den første velkomsten vi fikk fra Tyskland var regn, grått vær og sure tyskere. Hmm, dårlige tapere fordi vi slår dem?

Først noen dårlige historier fra noen av spillerne: Den første handler om Marita, når vi hadde kommet på lugaren spurte hun om noen ville ha sjokolade som hun hadde funnet på badet, men gjett hva det var… Hvit sjokolade eller også kalt såpe. (Ikke engang tyskere er så dumme at de legger sjokolade på badet)
Så var det Mailen sin tur. Da vi kom inn på bussen skulle alle telle seg selv, Mailen er fjerdemann til å telle.
Magnhild: Si fire, Mailen sier at hun mangler Tone (Hun trodde hun skulle telle de 4 på gruppa si)
Marianne: Tell deg selv, si fire
Mailen: Aah, der kom Tone. Jeg har alle 4 fra mitt rom.
Magnhild: (Mens alle ler) Mailen du skal telle deg selv!
Mailen: 1..
Lars: Greit, vi begynner på nytt (1,2,3 -Mailen er nr 4 igjen!)
Alle: Mailen si 4! Mailen slenger ut: Hæ?
Lars: Bare si 4 du Mailen
Mailen: Åja, 4
Når vi har telt et stykke er det Marita sin tur, Marita sier 9.
Mailen: Du kan ikke telle deg selv Marita, Jeg har telt deg! Du er en av de 4 jeg telte i sted.
Lars: VI TELLER PÅ NYTT! Og en vellykket telling gjennomføres

Da vi kom frem på hotellet i 13.00 tiden var det tid for å få bagene med utstyr og prøve dem. Noen av størrelsene var litt rare, noen fikk 46 i sokker og andre 34.
Trenings t-shortene vi fikk var gjennomsiktige og ingen fikk flasker i starten. Noen manglet gensere, mens andre fikk to for mye. Etter hvert roet alt seg, vi fikk flasker og alle var fornøyde.

Så var det tid for å smake på hotellets mat for første gang. Det kan diskuteres hvor vellykket det var.
Lunch: Cream soup of wild mushrooms, and poached Codfish with mustard sauce, vegetables and potatos.
Dinner: Roasted steak of salmon, spinach tagliatelle and tomatos.

Høres godt ut? Vi har bare en ting å si, FISK, FISK og FISK.

På kvelden satt vi oss ned i rekkene og skrev en "Playbook" med hvordan vi skal stå i forsvar, frislag og oppspill med høyt press.
Så var det kveldsmat hvor vi igjen ble servert fisk. Bare denne gangen var det snitter med laks eller tartar!


Kjære dagbok!
03.11.06


I dag var dagen alle ventet på, VM skulle begynne. Vi møttes på Ullevål stadion kl 13.00 (De fleste av oss i hvert fall) Men det endte med at vi ikke kom oss ut av Oslo før 14.30 (En og en halvtime senere)
En busstur høres vanligvis kjedelig ut, men med en gjeng som denne skjer det alltid noe.
"Kortskalle" ble en populær lek vi sent vil glemme.
Pga sene ankomster ble tiden knapp og vi fikk bare et stopp før båten skulle gå kl 23.00, der spiste vi noe kjøttkakegreier og fikk gått på do.
På bussturen ble det mye film, som lange flate ballær, istid 2, wedding crashers og den grønne mil hvor grinefaktoren ble høy.

Da vi kom frem på båten tok vi med oss den bagasjen vi behøvde og la den fra oss på lugaren. Taxfree'n neste, men uheldigvis åpnet den ikke før 40minutter senere, så da ble mye av pengene brukt opp til spilleautomatene.
På båten fikk vi streng beskjed om å ikke gå alene med tanke på at alle de andre på båten som var halvkåte tyske trailersjåfører. Klokken gikk fort og det var på tide å få seg litt søvn. Mange hadde problemer med å sove pga store bølger og vogging på båten.

Kort oppsummert var dette en lang og slitsom dag med mye reising og setestoff langt opp i rumpa. Det var deilig å få lagt seg i en seng og få hvilt ut før det ble enda en dag med mye bussreising.


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no