Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


STENA LINE gir:
Gavekort til alle NBFs medlemmer

Den 13. februar inngikk Stena Line Norge og flere særforbund i flerforbundsavtalen (heretter FFA), deriblant Norges Bandyforbund, en samarbeidsavtale for de 2 kommende årene.

Som en introduksjon på samarbeidet tilbyr Stena Line ett gratis MiniCruise for inntil 4 personer for alle Norges Bandyforbunds medlemmer i innvendig lugar høyt i båten.

Tilbudet vil gjelde alle dager fra tilbudet er annonsert til medlemmene og i ca 3-4 måneder. Det tas forbehold om plass på skipet og det kan være begrensninger på dager i forbindelse med ferier, offentlige høytidsdager o.l.

Tilbudet gjelder Stena Saga på ruten Oslo- Frederikshavn - Oslo.

Gavekortet vil du få ved å trykke her:Stena Line tilbyr også medlemmer av FFA 20% rabatt på transportreiser, med eller uten bil, i tidsrommet 1/1-15/6-07 og 18/8- 31/12- 07.

Tilbudet gjelder Stena Saga på ruten Oslo- Frederikshavn- Oslo. For å bestille, ring Stena Line på telefon 02010 og oppgi at du er medlem av Bandyforbundet.

Stena Line gir i tillegg 15% rabatt på konferansepakker bestilt gjennom FFA. Stena Line vil også gi gode tilbud på konferanser/ gruppebookinger i forbindelse med arrangementer i Danmark.

Da det i forbindelse med disse arrangementene vil være en tredjepart involvert, settes det ikke en fast rabattsats, men Stena Line vil tilby en konkurransedyktig pris. Tilbudet gjelder ruten Oslo - Frederikshavn- Oslo. For å bestille ring Stena Line på telefon 02010 og oppgi at du er medlem av Bandyforbundet.


Trykk:


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no