Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Arrangøren i rute

Innebandy.no klarte tidligere i dag å få en liten prat med Erik Eriksson, arrangementsansvarlig hos teknisk arrangør Fjerdingby IBK, før helgens NM-finaler i Skedsmohallen.

Er dere i rute foran helgens store begivenhet?
Vi hadde siste gjennomgang i styret på tirsdag og mener vi har kontroll. Vi har forsåvidt hele tiden følt at vi har klart å ligge litt foran, men det er slik at vi ikke får kontrollert dette før det hele er i gang.

Hvilke forhåpninger har dere til arrangementet?
Vi har en målsetning og forhåpning om at vi skal klare å lage et godt gjennomført arrangement, som gjør at spillere og dommere kan prestere max. Videre at publikum føler at de blir tatt godt imot og at gjennomføringen blir så bra den bare kan. Det skal merkes med en gang du kommer i hallen at dette er tilrettelagt for seks store NM-finaler med den verdighet og høytidlighet dette krever. Vi håper at alle, spillere, dommere, publikum og presse sitter igjen med en god opplevelse.

Kan dere tilby publikum noe nytt i forhold til tidligere NM-finaler?
I år lar vi publikum bestemme hvert lags beste spillere. Dette skjer via mobiltelefon og vi håper dette kan skape en ekstra interesse. Videre vil vi ha to speakere som vil følge hvert sitt lag under kampene...! Dette kan bli svært så spennende.

Seniorfinalene sendes i år på NRK 1 - gir det arrangementet en ekstra nerve?
Strålende og kjempepositivt! Det er utrolig bra for idretten vår at de blir sendt på NRK. Samtidig gir dette arrangementet en helt annen tyngde og kravene til arrangementet er ikke blitt noe mindre med tv-sending. Dette gjør at vi samtidig skjerper oss ytterligere for å tilfredsstille alle berørte parter. Vi håper vi kan være med på å bidra til at tv-titterne får se hvilken glimrende idrett vi har, og ikke minst stemning i hallen. Derfor er det utrolig viktig at folk møter opp både lørdag og søndag og gir av seg selv under kampene. Dette må jo være den mest trivelige dugnaden man kan være med på! Det er plass til 2 500 og jeg lager plass til flere om nødvendig.

Hvordan er nervene foran herrefinalen hvor arrangørklubben er involvert? Hva blir resultatet?
Nervene er under kontroll og jeg håper de vil være det også under herrefinalen. Jeg antar det vil krible når nasjonalsangen synges av vårt barnekor og det nærmer seg første duell. Kampene mellom Fjerdingby og Greåker pleier å være velspillende, da det er to lag som ønsker å spille offensiv innebandy og resultatene har vært jevne. Jeg både håper og tror på en jevn kamp med seier 5 - 4 til Fjerdingby, avslutter Erik Eriksson.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no