8-2 (37:40) Jørgen Syrrist (Lars Erik Torp)
 9-2 (43:04) Jørgen Syrrist (Henrik Gunnarstorp)
 9-3 (44:19) Stian Lauritzen (Mats Rongsjord)
10-3 (49:04) Espen Johannesen (Kim Wilhelmsen)
10-4 (52:49) Jonas Johansen (Eivind Haugen)
11-4 (58:11) Kim Wilhelmsen (Espen Johannesen)
Dommere: Bjørnar Torvet og Jon Vegar Eliassen

Livefeed:

(00:01) Kampen er i gang
(05:00) Avventende start på kampen. Lagene føler hverandre på tennene.
(10:30) I det det er avventende utvisning mot en Grei spiller, scorer Greåker ved Lars Erik Torp assistert av Kristoffer Rostad
(11:40) Greåker øker ledelsen ved Kristoffer Rostad assistert av Jørgen Syrrist
(12:05) Greåkers spiller Christian Brevik utvises 2 minutter for uthaling av tid.
(14:05) Greåker har fullt lag.
(16:08) Grei reduserer ved Mads Rongsjord assistert av Jonas Johansen
(17:00) Under ett minutt er gått siden Greis redusering når Greåker øker ledelsen igjen. Målet ble scort av Daniel Sand assistert av Magnus Breilid
(19:48) Greåker øker ledelsen ved Jørgen Syrrist assistert av Kristoffer Rostad
(20:00) Første periode slutt

(20:01) Andre periode er i gang.
(27:15) Greåker tar timeout etter at Grei har kjørt kampen i starten av perioden. Grei har hatt et par tre meget kvalifiserte sjanser.
(28:30) Greåker øker ledelsen igjen ved Lars Erik Torp assistert av Jørgen Syrrist.
(29:37) Grei reduserer ved Eivind Haugen assistert av Espen Blegen
(34:53) Greåker scorer. Denne gang ved Patrick Hjemgård assistert av Christian Brevik
(35:21) Greåker øker ledelsen igjen ved Daniel Sand assistert av Lars Erik Torp. Samtidig tar Grei timeout.
(37:40) Igjen scorer Greåker. Nå ved Jørgen Syrrist assistert av Lars Erik Torp.
(39:12) Greis Erik Holmvik pådrar seg to minutters utvisning for dytt.
(40:00) Andre periode slutt. Greåker vinner også denne perioden 4-1.

(40:01) Tredje periode har startet.
(41:12) Grei har fullt lag.
(43:04) Greåker øker ledelsen ved Jørgen Syrrist assistert av Henrik Gunnarstorp
(44:19) Grei reduserer ved Stian Lauritzen assistert av Mats Rongsjord
(48:46) Greis Eivind Haugen får to minutter for dytt.
(49:04) Greåker benytter overtallet til å score ytteligere ett mål ved Espen Johannesen assistert av Kim Wilhelmsen
(52:49) Grei reduserer ved Jonas Johansen assistert av Eivind Haugen.
(55:47) Greåkers Patrick Hjemgård får to minutter for gjentatte forseelser.
(57:47) Greåker har fullt lag
(58:00) Greis Jonas Johansen får to minutter for obstruksjon.
(58:11) Greåker øker ledelsen i overtall ved Kim Wilhelmsen assistert av Espen Johannesen
(60:00) Kampen er slutt.

Lars Erik Torp ble kåret til kampens beste spiller. Stian Lauritzen ble kåret til Greis beste spiller