4-1 (54:21) Anne-Sofie Stigum (Maria Skarsmo)
4-2 (57:04) Line Sjøthun (Viktoria Hoel)
4-3 (58:49) Marna Søreng Lunde (Karoline Sanderengen)

Livefeed:

(00:01) Kampen er i gang
(01:51) Freidig tar ledelsen 1-0 ved Marte Trøgstad assistert av Maria Skarsmo
(10:00) Kampen står og veier, med småsjanser til begge lag
(15:00) Begge lagene er blitt litt mer forsiktige nå og sjansene er derfor færre
(18:00) Farlig sjanse til Freidig
(20:00) Første periode ender med en utvisning til Tunets spiller Karoline Sanderengen

(20:01) Andre periode er i gang
(22:00) Tunet er fullt lag igjen. Freidig klarte ikke å score i overtallet, til tross for et par store sjanser
(30:00) Kampen står virkelig og vipper. Tunet har hatt i alle fall en stor sjanse.
(30:07) Tunet utligner ved Helene Marie Pape assistert av Viktoria Hoel
(36:10) Freidig tar ledelsen 2-1 etter en flott enkeltmannsprestasjon av Maria Skarsmo
(40:00) Andre periode slutt. Perioden ender uavgjort - noe som også reflekteres i skuddstatistikken som endte 9-9

(40:01) Tredje periode er i gang
(45:00) Stillingskrig
(45:44) Freidig øker ledelsen til 3-1 ved Oda Ryggen assistert av Maiken Holst
(49:00) Freidig fører kampen nå, og hadde en ny stor sjanse
(54:21) Freidig scorer igjen og leder nå 4-1. Scoring ved Anne-Sofie Stigum assistert av Maria Skarsmo
(57:04) Ny spenning i kampen. Tunet reduserer ved Line Sjøthun assistert av Viktoria Hoel
(58:11) Tunet tar timeout
(58:49) Tunet scorer igjen ved Marna Søreng Lunde assistert av Karoline Sanderengen
(60:00) Kampen er slutt. Til tross for stort press mot slutten klarer ikke Tunet å score.

Banens beste ble Freidigs spiller Maria Skarsmo, og Line Sjøthun ble kåret til Tunets beste

NBF gratulerer Freidig med NM tittelen !