3-2 (10:50) Julian Agyemang (Vidar Lund Simensen)
3-3 (20:36) Mathias K. Knutsen (Daniel Oseth)
3-4 (22:51) Mathias K. Knutsen (Julian Agyemang)
4-4 (33:07) Filip Halvorsrød (Jonathan Hermansen)
4-5 (46:26) Mads Norman (Jonas Sandberg)
5-5 (52:19) Morten Bye (Martin Theodorsen)
5-6 (59:56) Daniel Oseth (Jonas Sandberg)
Skudd : 28-35 (9-10,8-12,11-13)
Dommere: Thomas Sørensen og Espen Johannessen

Livefeed:

(00:00) Kampen er i gang
(00:20) Slekvik får en drømmestart etter scoring av Morten Bye assistert av Andreas Jespersen
(03:22) Nor 92 utligner ved Julian Agyemang assistert av Kristian Becher
(06:40) Nor 92 får en spiller utvist for å ha spilt med for mange spillere. Straffen sones av Stian Halvorsen
(07:01) Slevik utnytter overtallet og scorer ved Ole Joar Ek assistert av Gjermund Habbestad
(08:20) Slevik øker ledelsen til 3-1 ved Fillip Halvorsrød. Nor 92 tar timeout
(10:00) Utrolig fart på kampen de første 10 minuttene. Vi har allerede fått 4 mål og mange sjanser.
(10:50) Nor 92 reduser ved Julian Agyemang assistert av Vidar Lund Simensen.
(17:00) Tempoet har roet seg noe nå, og det har gått over til en stillingskrig
(20:00) Perioden slutt. Nor 92 vinner skuddstatistikken for perioden 10-9.

(20:01) Andre periode er i gang
(20:36) Nor 92 utligner. Scoring av Mathias K. Knutsen assistert av Daniel Oseth
(22:51) Nor 92 tar ledelsen. Igjen scoring av Mathias K. Knutsen, nå assistert av Julian Agyemang
(26:00) Forrykende start på perioden av Nor 92 med to scoringer på drøye to minutter. Tempoet i kampen er fortsatt høyt.
(32:00) På samme måte som i første periode har intensiteten i kampen falt noe etter åpningsminuttene av perioden.
(33:07) Slevik utligner. Scoring av Filip Halvorsrød assistert av Jonathan Hermansen
(40:00) Perioden slutt. Store sjanser til begge lag mot slutten, inkludert et stolpeskudd til Slevik. Nor 92 vinner skuddstatistikken 12-8

(40:01) Tredje periode er i gang
(46:26) Nor 92 tar ledelsen. Scoring ved Mads Norman assistert av Jonas Sandberg
(52:00) Kampen bølger fram og tilbake nå. Store sjanser i begge ender.
(52:19) Slevik utligner. Scoring ved Morten Bye assistert av Martin Theodorsen
(59:00) Vi er inne i siste spilleminutt. Dette ser ut til å gå mot sudden death
(59:56) Nor 92 scorer kun 4 sek før slutt. Scoring ved Daniel Oseth assistert av Jonas Sandberg.
(60:00) Kampen slutt

Sleviks Morten Bye ble kåret til banens beste spiller, mens Magnus Hammarstrøm ble kåret til Nor 92s beste.