Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


VM 2006:
# 17 - Andreas Femtegjeld Sletten

Posisjon: Senter

Født: 10.12.1977

Lengde: 171cm

Vekt: 70kg

Landskamper/poeng: 41/29

Tidligere VM: 2002, 2004

Klubb: Sveiva IBK

Tidligere klubber: Østkantkameratene IBK

Beste innebandyminne: Mange gode minner i fra innebandyen. For Sveiva er det når vi berget plassen i eliteserien i siste kamp mot Asker for flere år siden, samt da vi spilte oss frem til NM-finalen. Med landslaget husker man selvfølgelig det første landslagsmålet, men utenom det er det stemingen på tribunen under vertsnasjonenes kamper i VM-sluttspillene som huskes best. Råest var det i Sveits da 9000 sveitsere hoppet og sang i samtlige 60 minutter og lagde en helt utrolig stemning.

Verste innebandyminne: Alltid surt og tape, men det er ingen tap eller nederlag på innebandybanen som jeg fortsatt går og ergrer meg over så jeg har egentlig ikke noe konkret tilfelle å dra opp under denne kategorien.

Peneste målet jeg har laget: Sannelig ikke godt å si. Ikke ofte jeg scorer de mest spektakulere målene. Det er sjelden veldig hardt eller godt plassert, men ballen går jo inn for det.. Men 2-0 målet mot danmark i Mjøndalshallen for endel år tilbake er vel ett av de finere. Kommer en høy ball som jeg demper med kølla før jeg sender den i lengste kryss ( eller rett i nærheten i alle fall) før ballen berører bakken.

Ambisjoner for VM: Nå en semifinale..

Hvem tar medaljene i årets VM: Sverige, Finland og Norge...

Norges beste innebandyspiller: Ketil Kronberg

Verdens beste innebandyspiller: Er ikke helt oppdatert på hvem som burde fått den tittelen, men slet bra med eldste bror Hoffbauer nå under 4-nasjoners så kan jo svare ham. Han er i allefall en av verdens beste...


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no