Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Groovy toner fra norsk framtid...

Nå som VM snart er over, kan vi komme med en rekke avsløringer som vi ellers ikke kunne nevnt. For eksempel at Jørn A. Isnes ikke kan være med Greåker kommende sesong. Han skal nemlig ut på turné!

STOCKHOLM: Å synge nasjonalsangen er ofte ikke det norske idrettsutøvere øver mest på.
Trolig ikke like mye som den svenske dama som dro den svenske, norske, danske, tyske og sveitsiske nasjonalsangen under VM.
I Sverige har imidlertid gutta gått inn for å bli bedre. Det er klart man blir bedre etter å ha forsøkt 77 ganger, slik som Raymond Evensen.
Og selv om vi ikke har fått hjelp av verken Rude Rudberg eller svenske smørsangere, satt avslutningen i Globen skikkelig bra. Eller som vår tv-venn pleier å si: "Den satt så ei kula, asså!".
Like fornøyd var de norske gutta etter sin nasjonalsang mot Italia.
Etter VMs avslutning bar det hjem til hotellet der det ble en liten, hyggelig avslutning.
Det var der Norge kanskje mistet en av sine lovende spillere. Og de andre gutta fikk sjokk.
I oppholdsrommet var det nesten bare nordmenn etter hvert. Det ramlet inn minst 30 damer fra et gospelkor i Buskerud.
Det ble litt av en celebration, som koret het. De dro i gang en musikkkonkurranse, og det var der Isnes klemte til med et kjempeskudd og traff i krysset.
Damene i koret ble så imponert at Isnes straks ble invitert på audition. Erik Hæren med lang karriere i danseband, forsøkte seg også, men fikk ikke tilbud.
Einar Haga og undertegnede gjettet riktig på to av de mest sære artistene det var konkurranse på, men ingen av oss nådde opp på populariteten til Isnes.
Den bør Greåker kunne utnytte på hjemmekampene denne sesongen. Kanskje Isnes bør synge før kampen og i pausene?

Henning Rugsveen

Rugsveen arbeider til daglig som journalist i Hamar Arbeiderblad, og har dekket fem tidligere VM-turneringer for innebandy.no.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no