Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


To mål av Slettemoen

MALMÖ: Mange av de "norske" spillerne på de andre lagene i VM, samt de norske dommerne, holder til i Stockholm i gruppespillet i VM.
Derfor har vi ikke fått laget så mye på innsatsen deres.
Her er imidlertid en oppsummering:


* Daniel Slettemoen (Nornen) scoret to mål da USA vant en viktig kamp mot Storbritannia onsdag. Dersom Japan slår britene i dag, slipper dermed amerikanerne å spille kamp for å unngå nedrykk. Selv møter Slettemoen og Co. Estland, som har vært suverene i gruppa. Spiller Japan og Storbritannia uavgjort, må USA ta poeng.
31-åringen har tre målpoeng på de tre kampene laget har spilt i hans tredje VM. Slettemoen har tidligere vært i USA og holdt dommerkurs, for å hjelpe idretten i gang "over there". VM-laget består av mange spillere som bor i Europa.

* Gianpaulo Caroprese (Akerselva) scoret ett mål, sitt første i VM, da Italia slo Russland onsdag. Dermed beholder Italia plassen i A-VM, og spiller kamp om 7. plass, trolig mot Norge fredag kveld. Caroprese har minus tre i pluss-minus-statistikken for VM.

* Jochen Schilling (Ugla) har hatt et tøft VM som målvakt for Tyskland. Schilling har sluppet inn 16 mål på 48 skudd, og har en redningsprosent på 66,67. Et av tre skudd har gått inn.

* Scott O'Brien, norgesvennen som spilte en sesong i Bærums Verk, har det tøft med Australias lag i VM. Australia tapte alle sine innledende kamper. og må spille kamp for å unngå nedrykk fra B-VM.
O'Brien sliter med en lårskade i VM, og måtte blant annet stå over flere treninger før mesterskapet.

* Kenneth Schreiner fra Fredrikstad har ikke spilt i årets VM. Veteranen var påmeldt som spiller, men har nøyd seg med å være assistent-trener for det Østerrikske laget i årets VM. Det har ikke gått så bra som forventet, Østerrike er avhengig av at Singapore slår Nederland for å få videre til semifinale og få sjansen til å rykke opp.

tekst: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no