Fikk revansj på Sverige

Norge - Sverige 2-1 etter sudden

MALMÖ: Sverige tok som vanlig ledelsen mot Norge, men det lå nok en liten undervurdering av motstanderen da svenskene slapp til og tapte 2-1.

Lars "lampa" Bunæs slokket det svenske lyset med et velplassert, heldig skudd i sudden death, etter at lagene hadde tatt av hver sin spiller ett minutt ut i sudden.

Det var etter at vår svenske guide Klas hadde gitt Sverige ledelsen 1-0, flott framspilt av pressesjefen.

Norge utliknet til 1-1 bare tre minutter før slutt, men vi har glemt hvem som scoret...

Lagene hadde byttet målvakt siden den første kampen, der det ble spekulert i om Einar Haga hjalp Sverige. Den store forskjellen fra den forrige kampen, var at Norge spilte lurt, og lot Sverige løpe fra seg de første minuttene. I tillegg hadde Erik Hæren trent to ganger siden kampen lørdag, og hadde dermed 100 prosent formøkning. Ryktene skal ha det til at har var så fornøyd med framgangen, at Hæren nå vurderer comeback for Fredrikstad...