Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Raymond runder 75 mot Danmark

Raymond Evensen er allerede Norges mestspillende landslagsspiller for herrer, og nå gjør veteranen det han kan for å gjøre det vanskelig å bli tatt igjen.

MALMÖ: Fjerdingby-spilleren har sammen med Willy Fauskanger, spilt alle VM-turneringene som er arrangert.
- Det er klart det var morsomt å spille så bra som vi gjorde mot Sveits søndag, men det var nok enda bedre å slå Tsjekkia i bronsefinalen i Globen i 1996. Det var over 10.000 tilskuere utover i kampen, og en utrolig stemning

Da Evensen hørte om amerikanske Jan-Erik Paris (47 i år) tidligere i VM, fant han ut at det er muligheter til å spille noen år til, men det er vel litt spennende å høre hva samboeren og junior på ni måneder mener om det...

Før dagens kamp mot Danmark vil både super-Ray og resten av det norske laget revansjere gårsdagens stortap for Sverige. Da lagene møttes i firenasjoners i Norge i oktober i fjor, vant Norge 4-1 etter mål av Morten Olsen, Stian Skau, Manne Strandberg og Flemming Pettersen.

Sist lagene møttes i VM var i kamp om 5. plass i Finland i 2002. Da vant Norge 6-1. Da scoret Glen Evensen tre mål, Willy Fauskanger to, og Lars-Erik Sikkeland ett mål.
- Vi vet sånn cirka hvordan Danmark kommer til å spille mot oss. De kommer til å rygge hjem, slik at vi må føre kampen, og satse på kontringer. Det er viktig for oss å være på hugget, og kan vi få et tidlig mål kan det være nok til at Danmark ikke blir så helhjertet som de er når de har uavgjort eller leder, sier landslagssjef Urban Karlsson.

Norge stiller med følgende lag mot Danmark:
Tomas Näsholm (målvakt) - Lars Harald Eide, Morten Olsen - Willy Fauskanger, Andreas Sletten, Raymond Evensen (1. femmer), Jørn A. Isnes, Jon Ketil Nilsen - Tommy Midtsveen, Flemming Pettersen, Ketil Kronberg (2. femmer), Tu Tran Minh, Tormod Høydahl - Jon Esben Skaug, Stian Skau, Glen Evensen (3. femmer).

På benken: Einar Haga, Manne Strandberg, Lars Erik Torp, Christian Kragerud
På tribunen: Martin Hansen, Erik Nielsen, Ole Bodal.

tekst og foto: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no