Innebandy.no U19 VM 2005

U-19 avsluttet med tap
(Norge - Tsjekkia 2-8) Norge klarte ikke oppgaven de hadde satt seg som mål foran kampen om femteplassen i U19-VM. Tsjekkia var tydelig sugne på revansje etter at de sensasjonelt tapte for Latvia og gikk glipp av en semifinaleplass. Men Norge yppet seg kraftig, og spesielt den andre perioden var god med seier 1-0. Norges bestemann ble Thomas Aas.

LATVIA (29/10-05):
Cesis - LATVIA: - Vi hadde i utgangspunktet ønsket oss Latvia. Ikke bare fordi de er et dårligere lag enn Tsjekkia men også fordi det hadde vært utrolig moro med over 1000 gale tilskuere på tribunen, sier tomålsscorer Sigurd Korneliussen.
- Selv om vi taper i dag synes jeg faktisk vi gjør en bra kamp, mener unggutten fra Sarpsborg.
- I andre periode er vi jo fullt på høyde og vinner faktisk 1-0, smiler han.

Men selv om Norge spilte brukbart i lange perioder av kampen var det tydelig at de møtte et bedre lag. Tsjekkerne hadde da også tatt mål av seg til å vinne hele VM før turneringen startet. Når de gikk på et tap for Latvia og ble sendt til kamp om femteplassen var det tydelig at de i hvert fall ikke skulle tape enda en kamp for en antatt dårligere motstander.
- Jeg synes faktisk vi spilte vårt beste match i turneringe, mener assisterende landslagssjef Cato Heidenberg.