Innebandy.no U19 VM 2005


Norge banket Polen
(Norge - Polen 8-2) Det norske U19-landslaget i innebandy banket Polen i den avgjørende kampen for å unngå nedrykkskamp til B-pulja. Med feiende flott innebandy spilte laget nærmest oppvisningskamp i de to første periodene.

LATVIA (28/10-05):
Cesis - LATVIA: De norske spillerne hadde skjønt alvoret foran kampen mot Polen i dag. Med voldsom arbeidsinnsats og riktig konsentrasjon valset det norske laget over polakkene.
- Dette var utrolig deilig, sier landslagssjef Johnny Petersen.
- Det hadde vært utrolig bittert hvis vi skulle spille en kamp for å unngå nedrykk. Det er vi for gode til, slår Petersen fast.
- Men når vi bruker de to første kampene til å komme i gang og venne oss til tempoet blir det vanskelig, fortsetter han.

Fra kampstart var det helt tydelig at Norge hadde bestemt seg for å reise kjerringa etter to ydmykende tap. Spillerne lot beina gå og ballen trille seg i mellom. De ville absolutt ikke være med på den fysiske innebandyen som polakkene inviterte til.
- Så lenge vi lot ballen gjøre jobben, og hadde fokus på vår egen taktikk gikk det veldig bra, slår banens beste, Ole Mossin Olesen fast.
- Vi jobbet som et lag gjennom hele kampen, men slapp Polen inn i kampen i den tredje perioden, forklarer han.
- Nå skal vi jammen ta femteplassen også, sier han optimistisk og avslører at Norge er på offensiven.

Fortsetter Norge i det samme sporet som mot Polen vil det ikke være overraskende om laget kaprer femteplassen. I skrivende stund er det usikkert om motstanderen heter Latvia eller Tsjekkia. Norge ønsker seg Latvia og fulle tribuner i den kampen.
- Det kommer til å bli utrolig moro, slår Ole Mossin Olesen fast.
- Slår vi vertsnasjonen i en slik kamp blir en stor opplevelse slutter han.

tekst: Per Ole Eliassen

- Kampfakta -


Copyright © 2000-2024 innebandy.no