Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Erik Hæren i Fredrikstad IBK
-Vi skal arrangere det beste Norgesmesterskapet

Fredrikstad IBK er arrangør for NM-finalene i Kongstenhallen i Fredrikstad. De har flere måneder jobbet med helgens kamper og vil gi spillere, dommere og ikke minst publikum det beste NM-arrangementet gjennom tidene. Innebandy.no har tatt en prat med Erik Hæren i Fredrikstad IBK, før sesongens store høydepunkt for de som elsker innebandy.

-Vi har det meste under kontroll. Det har blitt mye jobbing på oss i klubben, men vi skal gi alle som kommer til kampene en herlig atmosfære og god service på alle plan. Det hadde vært moro å slå publikumsrekorden fra 2001 på 1500 mennesker, sier Hæren.

Mange premier
Det koster ikke mye å se helgens kamper i Kongstenhallen og de som tar seg en tur, kan faktisk reise hjem med premier for flere tusen kroner.
-Vi skal ha et NM-lotteri der hovedgevinsten er en scooter til over 10 000,-, I tillegg trekker vi ut en mobiltelefon fra Mobildata i Fredrikstad på en verdi til kr 3 000,- til en av de som kjøper et programblad, sier Hæren med et stort glis.

Mye aktivitet i hallen
De som har vært i Kongstenhallen før, vet at hallen er stor. Den har fem store innebandybaner, svømmehall, bowling, kafeteria og bra med parkeringsmuligheter.
-Når vi arrangerte NM i Rolvsøyhallen i 2003, var Kongstenhallen opptatt. I år har vi endelig fått storstua i Fredrikstad. Nå har vi plass til masse stands og aktiviteter i hallen. Alle de største kølleprodusentene kommer for å vise fram deres nye hotte nyheter. I tillegg har vi en stor båt og motorsykkel stand for interesserte, sier Hæren videre.

Presisjonsskyting
De innebandyinteresserte som vet hvordan man håndterer kølle og ball, kan vinne mp3 spillere og nye innebandykøller fra Exel.
-Vi må jo ha aktiviteter til de som faktisk spiller innebandy også. Vi setter opp noen mål, der man kan skyte litt presisjon og få med seg noen spreke nye innebandykøller, forteller Hæren videre.

Pauseunderholding
I Sverige har pauseunderholdningen tatt av i SM-finalene og under enkelte seriekamper. Fredrikstad IBK vil gjerne videreføre dette til Norge og følger opp med intervjuer og ballkasting.
-Vi skal intervjue trenerne før de tar pause, i tillegg skal vi hedre de som har gjort det bra i dame og herre seriene, så her blir det mye å glede seg til, sier Hæren litt lurt.

-Plass til alle
Fredrikstad var litt redd for at ingen lokale lag fra Østfold skulle komme til finalene, men de løste seg til slutt.
-Hadde ingen lag fra distriktet spilt noen finaler, hadde selvsagt publikumstallet blitt litt lavere enn forventet. Nå har det kommet mange gode lag til finalene og alt ligger til rette for en strålende innebandyfest. Vi har lagt alt til rette med gode parkeringsmuligheter, masse stands, grilling og salg av mat i hele hallen. Det er plass til ALLE som vil se innebandy i Kongstenhallen og alle er velkommen, vi byr opp til fest, avslutter Hæren før han må gå for å legge innebandygulvet i hallen som tar en del timer…

tekst: Eric Müller
foto: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no