Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation

- Vi må trene mer

(Sverige-Norge 14-5) - Vi er klart dårligere trent enn svenskene, så vi må rett og slett trene mer for å komme opp på det samme nivået som svenskene, slår landslagssjef Johnny Petersen fast. Norge hang brukbart med i to perioder, men den siste perioden ble fatal med hele sju baklengsmål. Men på tross av det har Norge tatt et langt steg i riktig retning, med den første periodeseieren noensinne.

Stemningen var høy i den norske leiren etter den andre perioden. Da var det nemlig klart at Norge hadde vunnet sin første periode noensinne mot svenskene. Og resultatet var heller ikke avskrekkende, med 7-4 til hjemmelaget.

Holder i to perioder
- Vi holder følge med Sverige i to perioder, etter det er det helt slutt, sier Johnny Petersen.
- Sånn var det i kampen i går også, og mot Sveits da vi møtte dem.
- Men når det er sagt skal det også sies at gutta fulgte avtalene vesentlig bedre enn i lørdagens kamp. Men det er mer å gå på, slår Petersen fast.
- Men spillerne skal ha ros for at de stod på hele kampen, selv om det rakner litt i den siste perioden, avslutter en noe mer fornøyd Johnny Pettersen enn det han var etter lørdagskampen.

Sugne på revansje
I dag var det tydelig at det norske laget var sugne på revansje. Tenningen var på plass fra første sekund og det var faktisk de norske gutta som tok ledelsen i kampen. Det har heller aldri skjedd før. I perioder var det faktisk Norge som presset Sverige på defensiven, og det var tydelig at de svenske spillerne ble litt satt ut av spill av aggressive nordmenn. Men som så ofte før ble Norge grovt straffet selv etter de minste personlige feil. Mot gode lag er det som sagt viktig å holde konsentrasjonen gjennom hele matchen.
Norges beste mot svenskene var målvakt Alexander Løken.

tekst og foto: Per Ole Eliassen