Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


GIF FIGHTERS INNEBANDY

GIF FIGHTERS innebandy er en særgruppe i Gjelleråsen IF og ble etablert 1.10-2003.

I 2004 ble GIF FIGHTERS med 293 registrerte medlemmer, Norges mest voksende innebandyklubb og samtidig Norges 4.største klubb.

Klubben startet opp med kun aldersbestemte avdelinger, men etablerte også etterhvert veteranklasser for menn og kvinner.

For sesongen 2005/2006 har GIF FIGHTERS overtatt Holum innebandyklubb`s (HIBK) eliteserielag for herrer i tillegg til junior guttelaget.

Innebandygruppen vil fortsatt hete GIF FIGHTERS, men det er utviklet en justert logo som vil være felles for hele gruppen.

Med dette, vil den nye storklubben GIF FIGHTERS bli en av Norges største innebandyklubber med ca 400 medlemmer fordelt på 26 lag. Dette medfører at det har blitt etablert et hovedstyre i tillegg til et elitestyre og et breddestyre.

Klubbens målsetting er å etablere seg som den førende innebandyklubben i landet både innenfor rekruttering av nye spillere, gode sportslige resultater, profesjonelle kamparrangement og en sunn økonomi.

Klubbens hjemmekamper vil fortsatt bli spilt i Lihallen.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no