Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Frukt og grønt på Innebandyarrangement

NBF har nå inngått en avtale med Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker (OFG) og MER-kampanjen. Det er også fremforhandlet en avtale med Bama Storhusholdning som gir MER-ambassadører gunstige innkjøpspriser på frukt og grønt.

Gjennom de nye samarbeidsavtalene til NBF tilbys nå forbundets klubber og lag en gratis verktøykasse som gjør det enkelt å tilby frukt og grønt i hallen!

Generalsekretær Tomas Jonsson hilser MER-kampanjen meget velkommen. Det er en kjent sak at tilbudet av frukt og grønt på idrettsarenaen ikke har vært bra nok. Det selges altfor mye sukkerholdige varer. MER-kampanjen kan bidra i riktig retning med å øke tilgjengeligheten av frukt og grønt på denne arenaen.

Nå oppfordres alle Innebandyklubber til å bli MER-ambassadører og det blir du når du signerer en avtale om å selge oppkuttet frukt og grønt i kiosken eller boden. Da får dere gratis MER-verktøykasse med beger, veiledning, profileringsverktøy og utstyr for salg av hel eller oppkuttet frukt og grønnsaker.

Økt tilgjengelighet av oppskåret frukt og grønt gir økt forbruk. Dette gir i sin tur penger i klubbkassen! Klubbene kjøper frukt og grønt, kutter opp og selger. Klubben sitter igjen med hele overskuddet.

Gjennom å signere en MER-avtale på internett får klubben tilsendt en gratis startpakke til en verdi av kr. 900,- som inneholder:
o Kutteutstyr (kniver, plaster, fjøler og epledeler m.m.)
o Plukkeutstyr (hansker, klyper)
o Instruksjonshefte og CD med tips
o Begre til frukten
o Forkler
o Plakater

Fremgangsmåte - Hvordan blir MER-ambassadør:
1. Register deg for gratis MER-verktøykasse og veiledning her. NB! Bestill pakken 14 dager FØR første arrangement slik at dere er sikker på at den kommer frem i posten før arrangementet.

2. Kjøp inn frukt hos din lokale kjøpmann.

3. Skal du ha mye frukt til ditt arrangement, kontakt ditt nærmeste Bama kontor på denne listen.

For spørsmål om MER-kampanjen kontakt Toril Gulbrandsen - OFG på mer@frukt.no eller telefon 23 24 94 04.

Mer informasjon om MER-kampanjen finnes på nettsidene til Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker.

NBF oppfordrer sterkt våre klubber og lag til å bidra til salg av sunnere kost på små og store Innebandyarrangement!

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no