Kampreferat Norge-Sverige

Norge - Sverige: 0-7

Vi starter med to rekker. Line er kaptein.

1. Periode
Duell: Vi starter med 2. rekken Vi vinner droppen og holder på ball i egen sone.
01.10 Sverige etablerer og kommer til skudd. Avslutningen går utenfor.
01.30 Avslutning utenifra ved midtbanen, fra Siri. Keeper redder.
02.58 0 - 1 Sverige skårer fra midtbanen etter et godt opprullet angrep. Vi synker dypt ned i egen sone, og kommer ikke helt opp på skuddet.
04.50 Ina får et oppspill langs vant og greier å etablere i Sveriges sone. Dessverre blir det kun et frislag i hjørnet.
05.46 1. Rekka kombinerer fint på en kontring. To direktepass fra Charlotte og Mari G. resulterer i skudd i fra Ina. Dessverre går skuddet utenfor.
07.00 Avslutning på mål fra Mari G. Sverige har ballen mest, men forsvarsspillet sitter ganske bra, slik at vi får kontringer.
09.00 Sverige trykker mer på nå, men vi holder tett.
12.34 Samme mønster i spillet. Sverige har ballen mest, men vi er fremme på kontringer og får avsluttet mot mål. Ida har begynt kampen bra i mål.
14.20 Frislag til Norge i slottet til Sverige. Avslutningen går i "muren".
16.14 Mer press til Sverige nå. Men vi fortsetter å jobbe bra i forsvar, og greier å blokkere de fleste skuddforsøkene. Ida forsetter å spille bra i mål!
19.20 Sverige skyter i tverliggeren. Vi rekker å bytte.
Pause
Uoffisiell skuddstatistikk 5 - 13
En veldig bra periode av hele laget! Store deler av perioden greier vi å stå opp i slottet med senter og løperne orker å jobbe ut og støte på de svenske backene. Forhåpentligvis setter vi kontringssjansene på mål i neste periode.
Spesielt Charlotte og Gullik var gode denne perioden.Vi greier å holde unna på slutten

2.Periode
1.14 Sverige presser på nå. De har fått et par frislag i fra farlig posisjon. Vi greier å klarere.
21.49 0 - 2 Retur som går ut på siden av mål. Pettra Weis skårer på backhand fra siden.
25.11 Nå har forsvarsspillet satt seg litt bedre etter pausen, og vi får presset frem noen feilpass.
25.49 0 - 3 Kristin Fors, Skåring til Sverige på kontring etter duell i svensk sone.
26.45 0 - 4 Petra Weis. Nå har Sverige brutt et par av våre oppspill, og de setter sin tredje sjanse.
27.28 2 min. til Norge for hardt spill på Frida Christensen.
28.04 Vi spiller bra i stjerne, og Ingri greier å låse spillet nede i rundvant.
29.32 Fullt lag. Bra jobbet av undertallet. Sverige kom kun til to sjanser.
32.21 Flere tøffe dueller foran egent mål. Men vi greier å rydde unna ballen.
34.05 Frida setter inn en tøff, men fair takling på midten. En svensk spiller blir skadet og vi får et opphold i spillet.
35.39 Stor dobbeltsjanse til Norge. Først skyter Siri like utenfor, før Charlotte gjør det samme, fra sentralt i slottet.
36.40 Mari Alexandersen kommer inn for Therese Øyane.
37.49 Stor sjane til sverige, men avslutteren bommer på ballen.
39.03 Kristine Næss kommer inn for Ina.
Pause
Skudd: 0 - 9
Nok en godkjent periode defensivt. Dessverre blir vi liggende litt for dypt i egen sone, og greier ikke bryte like mange baller med løperne, vi har derfor langt færrre kontringer denne perioden.

3.Periode
40.17 2 min Norge Marie Amundsen for slag.
42.17 Vi greier utvisningen. Sverige kommer ikke til en eneste avslutning. Veldig bra!
43.02 0 - 5 Vi har grei undertallet, men har fått rot i rekkene. Når vi bytter blir det helt feil, noe Sverige utnytter og skårer.
44.55 Skudd i tverrliggeren fra Norge. Marie avslutter et fint angrep men det blir bare nesten.
45.15 0 - 6 Sverige går rett opp i angrep, og ruller ballen rundt mål og til back som skyter upresset i mål.
45.55 Henriette B. er kommet inn for Ina. Therese har også kommet inn igjen.
47.57 Skudd fra Marie, hun har god posisjon, men en svenske er bortpå og forstyrrer. Skuddet blir litt for svakt.
49.41 Flere gode redninger av Ida gjør at stillingen holder seg.
51.31 Redning på strek av Line H., som slår ballen bort på volley.
52.13 Timeout Norge.
53.26 0 - 7 Tvilsom skåring til Sverige. Spilleren hopper inn i feltet, og setter en retur i mål etter en god redning av Ida på skudd utenifra.
57.23 Vi har noen kontringsforsøk, men Sverige demmer enkelt opp i forsvar.
Slutt
Tiden renner ut. Sverige er fornøyd med syv mål, og vi greier ikke å skape noe offensivt.
Skudd siste periode 1 - 18

Oppsummering
Vi gjennomfører en god kamp og holder godt defensivt i store deler av kampen. Vi skaper ikke så mye sjanser, men har et par skudd i stengene. Ellers kommer flere av målene til Sverige når vi prøver å flytte spillet opp i angrep, ved en kontring eller etter frislag til oss offensivt.
Keeper Ida gjør en veldig stabil og god innsats, sammen med Ingri og Charlotte. Og alt i alt er kampen et stort løft for hele laget!