Kampreferat Norge - Ungarn

Norge - Ungarn 9-0

Dommere fra Latvia, Line Hagestande er kaptein.

1.Periode
Duell, Vi starter med 1. femmeren med Mari Grønlund. Vi vinner duellen og går rett opp i angrep og etablerer oss.

0.44: 2 min. til Norge. Charlotte utvises for spill med hodet.

2.25: Vi spiller i undertall, men produserer sjanser. Ungarn sliter med å få tak i ballen. Bra!

4.25: Vi får fullt lag uten at Ungarn har produsert noen store sjanser i overtall.

3.38: Ungarn ligger lavt i en kompakt boks, men vi skaper sjanser hele tiden.

7.59: Vi har ballen mye, og har hatt noen gode avslutninger, men det har ikke løsnet enda. Det som er gledelig er at alle tre rekkene greier å få til spill.

9.14: Skudd i stanga av Mari A.

11.38: Kampbildet er det samme. Vi har ballen klart mest, men Ungarn ypper seg på noen kontringer.

11.58: 1 – 0 Skåring, Marie drar seg inn fra kant og setter skuddet.

12.53: 2 – 0 Caroline ES., assist Pia M. Skudd utenifra, og vi har spillere foran mål som dekker keeper.

14.15: 3 – 0 Marie skårer sitt andre fra slottet etter en fin pasning fra bak mål av Anette Gulliksen.

17.33: Frida feilberegner en lei stuss, og Ungarn er alene igjennom, skuddet går i stanga.

Pause.
Vi har ballen mye, og alle rekkene produserer sjanser. Defensivt står vi høyt og setter bra press på Ungarn. Vi kan imidlertid sette presset enda litt tidligere, og spesielt backene kan gå opp i løperne til Ungarn enda litt tidligere.

2. Periode Siri er byttet inn på 2. rekka sammen med Line H.

21.00: 2. periode starter som den første. Vi setter godt press på Ungarn med 1. rekka.

22.48: Ungarn har satt press på 2. rekka, og skaper et par sjaner som Line Berg greier å avverge.

24.40: Avventende utvisning til Ungarn. 2 min for spill uten kølle. Vi prøver å få trykk, men Ungarn greier å få slått ballen over vant.

25.08: Overtall. Line H, Frida, Charlotte, Siri og Mari G.

26.40: 4 – 0 Siri bryter en avklarering. Ballen går til Charlotte som fører ballen mot mål og skårer med et dragskudd opp i krysset.

27.10: 5 – 0 1.rekka skårer. Mari G skyter fra slottet, assistert fra kant av Ina.

28.06: Line H. bryter pass i midten, drar med seg en forsvarer og legger en god pasning ut til Marie som skyter i masken til Keeper. Pent spill.

30.38: 6 – 0 Tredjerekka skårer Mari A. skårer etter en retur på skudd i fra Oda.

31.02: Ungarn skyter i tverrliggeren etter en kontring.

Ungarn prøver å presse høyere, men vi har fortsatt god fart i ballen, og greier å spille oss ut fra forsvar.

33.24: Skudd i stanga fra Ungarn.

33.39: 7 – 0 2. Rekka går rett i angrep, og skårer ved Therese Ø., etter pass fra Marie.

37.10: 1. Rekka har godt tempo på ballen, og Ungarn står og ser på…

Pause
Ungarn har hatt et par skudd i stengene, men det er også alt de har av sjanser. Vi er stort sett flinke til å spille ball, og holder et høyere tempo enn Ungarn på alt vi foretar oss.

Bytter inn for tredje:
Ut: Therese, Oda, Hanne
Inn: Henriette K., Henriette B. og Lene

3. Periode

2.rekka starter. Ungarn setter press fra start, og kommer til et par avslutninger utenifra. Mari A. har gått inn for Therese på 2.

42.45: Henriette B. spiller på tredje sammen med Charlotte og Pia, med Caroline og Ingri som backer. De skaper flere store sjanser umiddelbart.

44.07: Henriette K. spiller på første sammen med Mari G og Ina. Lene og Frida er backer.

45.45: 8 – 0 Henriette K. skårer i sitt første bytt, Skåringen kom på pasning tvers over av Mari G. og direkte skudd.

47.31: 2. rekka gjør et godt bytt, der de skaper flere store sjanser. Dessverre ender det med skudd like over mål.

49.26: Ungarn slår en lang ball og det blir en ”to mot en”, men Ingri slår på turboen, og snapper elegant opp ballen.

51.28: 9 – 0 Mari G. snapper opp en pasning på midtbanen, og setter fart mot mål. Avslutningen sitter i krysset. Hele rekka finner hverandre bra, og har produsert flere sjanser i løpet av byttet.

54.00: Henriette B. får et oppspill på midtbanen og hun setter fart inn mot mål. Skuddet går like utenfor krysset.

56.57: Ungarn har ballen og kommer til et skudd. Det etter at vi har eid ballen i en fem minutters periode.

60.00: Kampen ebber ut. Vi har ballen, men greier ikke sette den 10. skåringen.

Oppsummering:
Alt i alt en fortjent seier. Vi vinner skuddstatistikken uoffisielt 45 – 11, og har mye ballinnehav. Vi skårer også en del fine mål, og periodevis sitter pasningsspillet godt. Banens beste for Norge var Marie Amundsen (bildet), på en dag der flere spillere viste sitt potensiale.

tekst: Vidar Johansen, foto: Espen Johannessen