Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation

Singapore vant i sudden

Singapore - Tyskland 4-3
Singapore ble nummer tre i årets B-VM. Det var en kraftig opptur etter åttendeplassen i Sveits. Seieren kom på dramatisk vis.

SINGAPORE (innebandy.no): Det sto lenge 3-3 mellom Singapore og Tyskland i den tredje perioden i bronsekampen i B-VM.

Men 16.57 ut i perioden fikk Singapore utvisning og Tyskland straffe. Først var det en to-minutter, men dommeren tolket det til at spilleren kastet kølla bevisst, og ga henne rødt kort.

Tyskland hadde mange sjanser til å avgjøre kampen, både i ordinær tid og i sudden death, men Singapore kjempet heroisk og holdt nullen.

Etter å ha fått fullt mannskap, gikk Martha Quek opp og scoret vinnermålet etter pasning fra søster Jill.

Til stor morgenglede blant både spillere og tilskuere i 10-tida lokal tid.

tekst og foto: Henning Rugsveen