Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Feiret semi med bikini og basseng

Bildet: Gårsdagens tre mål-scorer Line Nygård var en av de som unnet seg en time i solen på fridagen.

De norske jentene holder, i motsetning til solbrente svensker og dehydrerte dansker, seg langt unna sol og strand i Singapore. Men etter å ha sikret semifinaleplassen tirsdag, kunne de nyte et bad i bassenget og litt sol.

SINGAPORE (innebandy.no): Norge har som kjent hatt et prosjekt med vanndrikking og veiing gående i halvannet år før årets VM.

I tillegg til å drikke riktig mengde, gjelder det også å unngå de store fellene på turer til varmere strøk, å bli dehydrert av sol og bading.

Derfor får de norske jentene ikke tilbringe hele fridager på solsenga, men onsdag benyttet de sjansen etter ei lett treningsøkt, til å få en time ved bassengkanten på hotellet og litt solslikking.

På ettermiddagen besøkte mange Sentosa Island, et vannparadis med forskjellige aktiviteter og dyr, mens andre valgte shopping. Ingen av aktivitetene ble fulgt av fotograf, noe både fotografen og jentene nok var litt glad for…

Torsdag kl.1300 norsk tid, møter Norge Sverige i den siste gruppekampen som ikke betyr noe som helst for semifinaleplassen. Der blir det spennende å se hvem som mørklegger mest av sitt spill, slik at Sveits og Finland ikke får for mange gratis tips.

Publisert (1.juni 2005)
tekst og foto: Henning Rugsveen

- Flere bilder - VM-sider -

Andre medier:
Dagbladet: Bader seg til semi'n

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no