Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


99 prosent av alle interesserte i mørket

Som de fleste hjemme i Norge har merket seg, er det en stund siden hjemmesiden til VM-arrangørene har fungert. Det er dumt, siden 99 prosent av alle innebandyinteresserte befinner seg i Europa.

SINGAPORE (innebandy.no): De forskjellige nasjonenes hjemmesider har blitt overbelastet de siste dagene, fordi de må ha en egen liveoppdatering fra kampene i VM.

Arrangørene i Singapore har mer enn nok med å få andre ting til å fungere.

Situasjonen ble totalkollaps for hjemmesiden til arrangøren da de forsøkte å gjøre en teknisk endring mandag.

- Vi ønsket at arrangørene skulle ha litt mer tilgjengelige sider til resultater og oppdateringer, men jeg håper ikke det var ønsket vårt som gjorde at sidene krasjet. Det ble jobbet på spreng i hele natt for å få dem i orden, men det lyktes ikke, forteller Stefan Kratz i IFF.

Utover det ønsker han at generalsekretær John Liljelund skal ta seg av uttalelsene.

Innebandy.no fikk ikke tak i finnen i hallen i forbindelse med Norges kamp tirsdag.

Vi kunne nemlig ha tenkt oss å spørre om en del andre ting også.

For eksempel hvorfor det ikke er mulig å kjøpe verken mat eller drikke i hallen. Der er det nemlig bare VIP-gjestene som får servering. Alle andre må forsøke å finne fram til en kafeteria som ligger to etasjer ned og åtte hushjørner unna.

Det er også interessant å se at Sverige har egne speakere på kampene, men når Norge tar over i kampen etter kommer det noen som ikke er mikrofon-vant, prater lavt og helt uforståelig.

Litt underlig er også årets gruppeoppsett, der Norge og Sverige helt riktig møtes i siste kamp, som ener og firer i forrige VM.

Sveits og Finland derimot, spilte mot hverandre i første kamp, og har enkel motstand før semifinalene.

Interessant er det også å se at Sveriges erkerival Finland er det eneste av de fire toppnasjonene som må spille kamp i arenaen Woodlands, som ikke har aircondition. Resten av kampene her er i B-VM.

For ordens skyld: Sverige er Singapores vennskapsland i innebandy…

PS! Som mange sikkert har lest på innebandy.se, har ikke arrangørene vært helt heldige med VM-programmet.

Norge har kommet lett unna med at vi er kjent for lusekofter og fjorder, men Tyskland har tapt: "Germany lost both the worlds two global wars, but it arose each time mightier than before, re-conquering economically the countriesit could not defeat military".

Sveitserne er også stolte i Singapore. Det som var verdt å vite om dem, var at det ikke er lov til å henge ut klær i Sveits på søndager…

tekst: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no