Sveits i semi?

SINGAPORE (innebandy.no): Sveits kan bli Norges motstander i en VM-semifinale lørdag, dersom Norge slår Japan, og resten og av kampene ender med favorittseier. Det betyr at Sveits og Finland vinner sine resterende kamper mot Latvia og Tsjekkia, samtidig som Sverige slår Norge.

I går vant Sveits 7-6 over Finland etter å ha ledet 4-0 allerede i første periode.

Finnene kom i kapp og ledet før det ble 6-6, og halvannet minutt før slutt avgjorde Sveits med VMs mål så langt.

Kampen ble dømt av Kim Jørstad og Rune Ali Zouhar, som var fornøyd med egen innsats.

tekst: Henning Rugsveen