Danmark åpnet VM med uavgjort

Singapore - Danmark 3-3
Årets innebandy-VM for kvinner er i gang. Åpningskampen mellom Danmark og vertsnasjonen Singapore var jevn.

SINGAPORE (innebandy.no): Åpningen, med kampen og seremoni ble fulgt av ca. 500 tilskuere i ITE College East, et stort område som var akkurat det, en skole.

Danmark, som ble nummer tre i B-VM i fjor, og satser hardt på opprykk til A-gruppa før VM på hjemmebane i 2007, åpnet kampen best og ledet 2-0. Men med stor støtte fra elleville fans, gikk Singapore opp til 3-2 i den andre perioden.

Danmark utliknet med under minuttet igjen av midtperioden, og den siste endte målløs.

VM-åpningen hadde noen små og store feil med arrangementet. Danmarks lagoppstilling på storskjermen var byttet ut med den polske, mens den danske nasjonalsangen ble spilt i sakte tempo.

Da Danmark scoret sine to mål etter snaue fire minutter, sto klokka stille nesten et helt minutt mens spillerne jaktet mål. Dermed ble det bare 11 sekunder mellom de danske målene i protokollen.

De største "feilene" sto imidlertid det svenske laget for. Etter en ettermiddag på stranden var flere spillere skikkelig solbrent. Man skulle tro at de hadde lært av herrelagets opplevelse i fjor. Deretter gikk de mitt i den første perioden i åpningskampen, noen som virket som en fornærmelse på arrangørene.

tekst og foto: Henning Rugsveen