Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


På plass i VM-byen, med finale i mini-VM

Dagen startet før klokka seks for noen, og lørdag ankom de norske innebandy-jentene VM-byen for andre gang i løpet av ei uke. Nå starter alvoret.

SINGAPORE (innebandy.no): Etter en turistdag i Kuala Lumpur fredag, med besøk i Chinatown, ved Twin Tower, etter ryktene den største bygningen i verden man kan komme opp i og et besøk hos apene i Batu Caves, har innebandylandslaget sjekket inn i VM-byen.

Hotellet Orchard Parade er flott, og serverte hele laget en velkomstdrink ved ankomst.

Fortsatt sliter norske idrettsjenter og sulte lagledere med at de asiatiske porsjonene ikke holder helt, men det er i ferd med å bedre seg, selv om tre spillere ikke ble mette under lørdagens middag og måtte finne en Seven Eleven. (Men det gikk bra Thomas Solheim!).

Singapore er et varmere sted enn Kuala Lumpur, samtidig som vi opplevde det beste været så langt på turen.

Lørdag var det for øvrig 31 grader klokka 19.30, etter en dag med strålende sol.

Søndag er det klart for den siste runden i Mini-VM, en konkurranse som har pågått det siste halvannet året. Spillerne har blitt testet i alt fra curling og kunnskap til innebandy-ferdigheter, og søndag er det fysioterapeuten og journalisten som skal stå for finalerunden. I skrivende stund er det ikke klart hva det blir, men forslag til oppgaver mottas med takk før midnatt norsk tid, natt til søndag.

I morgen skal også det norske laget trene, mens de som har lyst deretter kan se en ny kamp i B-VM.

tekst og foto: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no