Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Verdens verste reiseleder, trener på badetur
- begge svensker…

Mye har gått bra på Norges tur til Asia så langt, men noen erfaringer har vi gjort. Overlat ikke for mye ansvar til en svenske, hvis det skal bli et VM-lag…

KUALA LUMPUR (innebandy.no): Mens alle de norske kom seg vel fram fra Gardermoen til Malaysia, bagasjen kom fram og alt var helt.

Fra Stockholm gikk det imidlertid ikke så bra.

Trener Christer Olsson var reiseleder for et følge på fem personer, men klarte bare å få med seg en spiller og seg selv fram til Malaysia!

Jeanette Giørtz måtte utsette sin reise på kort varsel (ankom det norske hotellet onsdag kveld).

Line Nygård ble stoppet i passkontrollen på Arlanda - med et pass som ikke var gyldig minst 6 måneder, noe som kreves i disse dager!

Resultatet ble at hun måtte få et nødpass i Sverige, som norsk statsborger. Det var ikke så dyrt som i Norge, men det tok jo litt tid selvfølgelig, vi snakker jo om Sverige.

Da passet var ferdig, var gaten til Amsterdam stengt. Dermed måtte Nygård og keepertrener Micke Ceder booke om billettene, via Frankfurt til Singapore.

Resultatet var ganske mange timers venting på Arlanda, men bagasjen hadde allerede gått, så Micke måtte vente i badeslippers, uten sokker og uten noen varme klær i kalle Norden.

Godt planlagt!

Det så ikke noe bedre ut da duoen sjekket inn på flyplassen i Frankfurt med bare en liten sekk, siden bagasjen hadde reist med de andre, en 42-åring og en ung søt pike som skulle være borte i 14 dager…

PS! Det norske laget kunne også fått problemer fra Amsterdam, men da ordnet Christer Olsson opp. Flybesetningen ville nemlig ikke lette fordi vi hadde noe bagasje til to personer som ikke var om bord…

tekst: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no