Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


U-19 menn - "Reisen til Latvia"

Norges U-19 landslag skal i slutten av oktober reise til Latvia for å forsvare Norges farger i VM. I Latvia møter Norge (i rekkefølge) Sveits, Finland og Polen, målsettingen er i første omgang å ta seg til semifinale, noe som gjør at første kamp mot Sveits blir en nøkkelkamp.

Sist helg hadde landslagssjef Johnny Petersen samlet 31 unge innebandyspillere til siste landslagssamling innen sommerferien. Solen skinte over Manglerud da Johnny i selskap med landslagstrener Cato Heidenberg og Team Manager Trude Hanssen inntok Høyenhallen sammen med innebandyens yngre landslag for å svette og sveise sammen en VM-tropp på 23 mann.

På menyen sto bl.a terping av forsvarsspill, oppspill, spesielle trekk mot spesifikke motstandere og generell taktikkgjennomgang. Kampen om å komme med er hard og gutta ga alt, det viste seg under spilleøktene. Det var innsats, men det var god stemning mellom guttene. En av spillerne, Holums Kristoffer Buraas, var uheldig når han slo opp en gammel overtråkk skade og sto dermed over søndagens økt.

På samling møtte spillere fra Sarpsborg, Tunet, Greåker, Slevik, Holum, Grei, Åsenskogen, Tåsen, Fredrikstad, Nidaros, Umeå, Nor 92, Bækkelaget, Sagene og Holmlia. Med andre ord er det god spredning med spillere fra mange klubber.

Dette var den tredje samlingen for U-19 landslaget (i tillegg til dobbel landskamp mot Sveits i februar). Landslagsledelsen har planlagt å stille opp i Exel Tiger Cup i august og Plankecup i september for å få et så samspilt lag som mulig før avreisen til Latvia. Helgen 11-12 september spiller Norge dobbellandskamp mot Sverige i Karlstad og Sunne.

Neste samling for vårt U-19 landslag blir helgen 13-14 august, og de aktuelle spillerne må bruke sommeren på å komme best mulig fysisk forberedt til da.

Innebandy.no ønsker landslagsledelse og spillere en god sommer.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no