Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Slevik vant NM-gutt og NM-pike

Slevik er årets Norgesmestere både for gutt og pike etter å ha vunnet begge søndagens NM-finaler i Bjølsenhallen.

I pikeklassen vant Slevik 5-0 over Freidig, mens Sleviks gutter vant 10-4 over Bækkelaget.

Norges Bandyforbund gratulerer!
I guttefinalen var det lenge jevnt, med etablert angrep fra Slevik ispedd farlige kontringer fra Bækkelaget. Etter halvspilt kamp var stillingen 3-3, og finalen var en åpen affære.

Da bestemte Sleviks U19-trio med Johansen, Hansen og Stræte å ta tak i kampen. Slitene Bækkelagsgutter ble liggende på halvsdistanse og målene rant etterhvert inn. Når sluttsignalet lød var stillingen blitt hele 10-4 i Sleviks favør.

De to lags nr.24, Stræte fra Slevik og Gundersen fra Bækkelaget, var kampens dominerende spillere. Stræte lagde fire mål og spilte fram til ytterligere fire. Gundersen lagde tre mål, og var sterkt delaktig i Bækkelagets fjerde.

Sleviks fysiske styrke og rutine ble i tøffeste laget for Bækkelaget som med unntak av en spiller (Guindersen), kun består av gutter født i 1989.


I pikefinalen var det aldri noen tvil hvor seieren skulle ende. Hardt kjempende Freidig-jenter måtte se tre baller i eget mål i første periode, og Sleviks rutinerte og tekniske spillere kontrollerte derfra og inn.

Til slutt ble stillingen 5-0 i Sleviks favør, men Freidig hadde flere giftige kontringer som kunne resultert i mål.

Slevik har en stamme i laget bestående av flere jenter med erfaring fra U19-landslaget, og de ble søndag et nummer for store for hardtkjempende Freidig-jenter.

Sleviks beste spiller ble Kristine Kongsberg (bildet) som lagde tre av Sleviks mål. Beste spiller på Freidig ble Hanne Ludvigsen.

Alt i alt var det en trivelig dag i Bjølsenhallen med godt arrangement fra Sagene, god dømming av parene Henriksen/Kristiansen og Eliassen/Torvet, og to fine kamper med stor innsats og mange gode prestasjoner.For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no