Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Stine Jansen

Tunet IBK har hatt en positiv formkurve gjennom sesongen. I sluttspillet har laget hevet seg ytterligere, og slo noe overraskende ut Slevik IBK med seier i to av tre semifinaler.

Innebandy.no har tatt en prat med Tunets Stine Jansen, som var en sentral spiller i semifinalene mot Slevik med blant annet to scoringer i den siste og avgjørende kampen.


Gratulerer så mye med NM- finale.
Takk.

Hvor lenge har du spilt innebandy?
Begynte å spille da jeg var 17, og har holdt på i 10 år.

Har du spilt innebandy andre steder enn i Tunet IBK?
Ja, spilte to år i Fjerdingby IBK, før jeg gikk til OSI (Oslostudentenes Idrettslag). Var der tre sesonger før jeg meldte overgang til Tunet IBK i -99.

Hvorfor akkurat Tunet IBK?
Fordi det alltid har vært en god klubb, både administrativt og sportslig. Og så tok de kontakt og ville at jeg skulle spille for dem.

Du har spilt på litt forsjellige posisjoner, og ble vel omskolert i fra back til løper forrige sesong. Hvordan syns du det har gått?
Veldig bra! Hadde lyst på en forandring, og så på løperrollen som en motiverende utfordring.

Dere har gjort en bra sesong, og slo ut den regjerende norgesmesteren i semifinalen. Har dere gjort noe spesielt for å prikke toppformen til sluttspillet?
Nei, prestasjonene har nok variert litt i serien, da vi har fått flere nye spillere denne sesongen. Det har derfor tatt litt tid å bli samspilt. Men i sluttspillet har det gått bedre, og målsettingen var finaleplass i år.

For din egen del da, har du gjort noe spesielt for å prikke toppformen før semifinalene?
Nei, egentlig ikke. Men gikk inn i sluttspillkampene med en skikkelig fighterinnstilling. Dessuten så har det vært veldig gøy å spille, og da får man ofte et ekstra løft.

Tunet - Holmlia i en NM - finale er en klassiker.
Hvordan tror du det blir?
Spennende!
Vi har en fair sjanse, og det at Holmlia er favoritter passer oss bra!


Noen spillere på Holmlia SK, eller eget lag du vil trekke frem før finalen?
Egentlig ikke. Vi er et lag, som presterer best når kollektivet fungerer. Holmlia har noen enkeltspillere som plukker mange poeng i hver kamp, men vil ikke trekke frem noen.

Til slutt, hvorfor vinner Tunet IBK årets finale?
Med det lagspillet vi har vist i de siste kampene kan og vil vi vinne!

Innenbady.no takker for praten, og ønsker Stine og Tunet IBK lykke til i klubbens 8. NM- finale på rad!

foto: Henning Rugsveen
tekst: Vidar Johansen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no