Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Lars Ruud om puljespillet for kvinner

Foran NM-puljespillet for kvinner har innebandy.no snakket med Sleviks gulltrener Lars Olav Ruud, nå sportslig leder for de regjerende mesterne.

Hvordan ser det ut foran helgen?
Vi er fornøyd med oppkjøringen, vi har fått fin matching og ser frem mot helgens kamper. Trekningen gjorde at vi slipper å møte Holmlia og Tunet (nr.1 og 3 i serien reds. anm.), men vi regner med tøff motstand for det.

Ja, hva sier du om motstanderne?
Jeg tror at IK Akerselva blir det tøffeste laget å slå, de har vist fin form på slutten av sesongen. Øreåsen har vi vunnet mot med store siffer men de har en bra defensiv spillestil som det er viktig å få hull på.

Hva med Sola / Grannes?
Der har vi fordelen av å ha Espen Strandhus på benken, han har trent disse jentene når han bodde i Stavanger så jeg tror ikke de byr på noen overraskelser.

Er troppen skadefri?
Alle er friske og raske foruten at Hanne Andreassen har slitt med et vondt kne, hun har dog vært i trening denne uken.

Så målsettingen er klar?
Ja, vi sikter på å forsvare gullet fra i fjor.

Hva med Holmlia?
Det er klart at det blir vanskelig, til tross for to tap mot dem i serien var det to jevne kamper så det er ingen umulighet å ta dem.

Vi ser med spenning frem mot det, lykke til!
Takk.


Puljespillet innledes nå i helgen og spilles i Haugerudhallen og Bakkeløkkahallen, se oppsett her.

tekst: Janne Serenander

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no