Fremtidens stjerner

Fremtidens stjerner, Lars Erik Torp Greåker IBK og Thomas Rognlien Tunet IBK:

Begge spillerne er født i 1986, representerte Norge i U-19 VM i Tyskland i 2004, og har allerede gjort seg bemerket i innebandy Norge.

Lars Erik er inne på sin 3. sesong i Greåker sitt 1. lag, det er imponerende. Han har også fanget den norske landslagssjefens oppmerksomhet og fikk sin landslagsdebut i World Challenge i Sverige tidligere i år. Han scoret sitt første mål i landslaget mot Finland i sin 2. landskamp.

Thomas har for alvor tatt en plass i Tunets 1. lag i år og har overbevist med sin teknikk og bevegelige spillestil.

Denne sesongen kom Lars Erik på 5. plass i den interne poengligaen i Greåker med 31 poeng (15 mål, 16 assist). Thomas scoret 15 mål assisterte til 5 og endte opp med en 3. plass i Tunets poengliga.

Det blir mye innebandy for disse talentene med 3 treninger med elitelaget og 1 trening med juniorlaget samt innebandy på skoleskjemaet. Lars Erik går på idrettslinjen på St. Olavs VGS, Thomas på innebandylinja på WANG Toppidrett i Oslo.

Thomas og Lars Erik har spilt mot hverandre flere ganger, det har vært tøffe bataljer uansett om det har vært i gutte-, juniorkamper eller kretslagskamper. Vi ba guttene om å si noe om hverandre på banen.

Thomas om Lars Erik - En bra avslutter, har et bra skudd. Han er bra teknisk og jobber hardt i kampene.

Lars Erik om Thomas - Han er veldig god, har bra blikk for spillet, han har et bra skudd og er en god avslutter.

Etter 1. kvartfinalen på lørdag, Greåker hadde slått Tunet med klare 6-2, møtte innebandy.no naturlig nok en skuffet og en fornøyd spiller. Lars Erik hadde scoret 1 mål for sitt Greåker og i tillegg vært en av kampens aller største profiler. En skuffet Thomas startet kampen på benken, fikk noen bytt i en tredje rekke etter 10 minutter av den 2. perioden og spilte i nye omgivelser i 3. periode.

Begge spillere tror på eget lag foran onsdagens returmøte i Høyenhallen, Thomas tror at Tunet kvitterer til 1-1 i kamper og tvinger frem en avgjørende kamp i Østfold lørdag 19.mars. Torp mente at Tunet var klart bedre i dag enn seriekampen som endte med 9-5 seier i begynnelsen av måneden. Lars Erik tror dog at Greåker drar i land semifinaleplassen allerede på onsdag.